Szerintetek nem segít túl sokat a párom a gyerekkel kapcsolatosan?
Mivel nem a te gyerekeid,hanem a tiétek,így a munka az övé velük pont annyira, mint a tiéd.
Gondolom, együtt éltek, így a házimunka is pont annyira az övé, mint a tiéd.
Nem neked "segít", hanem a sajátábólvégez el egy minimálisat. Azaz kegyeskedik a saját gyerekeit lefektetni, fürdetni és néha felkelni hozzájuk reggel. Ez nulla.
Pont egy hónapja hívott fel teljesen kiborulva egy gyermekkori barátnőm, két gyerekük van. A férj is szerette volna a gyerekeket. A nőt visszavették dolgozni, de mellette ő főz-bevásárol-takarít és szinte csak ő foglalkozik a gyerekekkel. Mondjuk ott voltak előjelek, a férfi akkor sem végzett házimunkát, amikor nem volt munkája, mert hogy az nem "férfimeló". A barátnőm teljesen leamortizálódott, rosszul néz ki, de ezért is kapja az ívet, családtól is a külsejére. Sajnálom, de még ő hangoztatta régebben, hogy bizony ez az ő dolga és engem is megszólt néha.
Nálunk is így volt, pedig nálunk anyám még többet hozott konyhára, mint apám. Apám szinte alig vett minket emberszámba. Persze apám sértődött meg a legjobban, amikor nem teljesítettem az elképzeléseit szakmában, tanulásban, külsőben.
Tényleg azt nem értem, hogy sokszor a hímsoviniszták papolnak apaképről, hogy az kell, közben szarnak a gyerekeikre...akkor miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!