Szerintetek nem segít túl sokat a párom a gyerekkel kapcsolatosan?
Munkaba dolgozni sokkal könnyebb mint gyereket nevelni
Ott van cigiszunet , ebedszunet mig a gyereknevelesben nincs szinte
Kisgyerek mellett a kert is nagyon sok es a hazimunka
Egyiketeknek se könnyu nem mondom de megis a te helyzeted nehezebb es mindig az anya helyzete az , akarhogy osszák szorozzák
a nő feladata a házimunka..
Miért is mert beléd nevelték te meg erre szocializáltad a pasast,én belém nem tudtak belém nevelni a szolga lelküséget ha beteg vagyok vagy 12 oráztam bizony a férjem magátol elmosogat mert az elejétől igy van nálunk nevelés nélkül is,pedig nem vagyok femina de hülye se... Neked nagyon sok gondod lesz..
Aki szerint a férjnek kötelessége még a házimunkába is beszállni, az gondolom legalább heti két napot besegít a gyerek apjának az ő munkájában is igaz? Vagy ez csak fordítva működik?
Az meg hogy a munkában ilyen-olyan szünet van. Miért 47%-os, a te gyereked 0-24ben fent van? Mert a legtöbb gyerek először a fél napot végigalussza, majd napközben még 4-5 órát, utána napközben 2-3 órát, végül már megy óvodába. Tehát ne mártírkodjunk már. Munkahelyen nem lehet ledőlni picit, egy anya ezt megteheti.
Nem sok, de nem is kevés. Ha otthon vagy egész nap a gyerekkel, és nem rontottad el a nevelését, akkor a házimunka mellett délután már van időd magadra is. Egy évesen már tud egyedül is játszani egy jól nevelt kicsi. Csak ma az anyák többsége nem tud elszakadni a gyerekétől, ezért a nap 24 órájáét rá áldozza, és nem jut ideje másra.
Egy 3 gyerekes anyuka.
Ne érezd magad rosszul egyáltalán! Ennél az én volt férjem is többet segített, ráadásul nekünk két kisgyerek van. A mostani párom meg méginkább segít magától, az én két gyerekemmel foglalkozik így, pluszba besegít a házimunkába is. Soha nem kértem, ő magától :) Úgy kell sokszor könyörögnöm, hogy pihenjen már végre.
Úgyhogy ne legyen lelkifurdalásod, ez nem számít soknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!