Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan békíthetném ki anyukámat?

Hogyan békíthetném ki anyukámat?

Figyelt kérdés
Két héttel ezelőtt csináltattam egy tetoválást a karomra. Nem túl nagy, nem is kirívó. Mikor anyukám meglátta nagyon dühös lett rám. Veszekedni kezdett velem, hogy ezt nem csinálhatom, hogy undorító ez a divat és hogy a generációm mennyire el van rontva ilyen téren. Erre azt mondtam neki, hogy pontosan azért nem érti, hogy miért tetszik ez nekem és, hogy ez miért ilyen népszerű ez, miért van ennyi tetovált ember, mert teljesen más generáció vagyunk(92-es vagyok), számomra ez már teljesen normális, fel sem tűnik ha valakin van tetoválás, míg ő mindig felháborodik, ha tetoválást lát valakin. Megsértődött rám, azóta hozzám sem szól. Nem válaszol az üzeneteimre, nem veszi fel nekem a telefont. A hétvégéket a nővérem és én is a szüleinknél szoktuk tölteni, ezt most is így volt, és ő se tegnap se ma nem szólt hozzám, még ha kérdezek valamit akkor sem. Már csomószor bocsánatot kértem tőle, próbáltam vele beszélni, de egyszerűen ignorál, pedig semmi bántót nem mondtam. Nagyon rossz ez nekem, nagyon bánt, hogy ennyite haragszik rám. Mit tehetnék annak érdekében, hogy megbékéljen? 26/l

2018. nov. 25. 16:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
30%
Tetovàltass magadra egy gyermekèvel bèkülő nőt!
2018. nov. 25. 20:57
 22/25 anonim ***** válasza:
23%
Hogy tudtál tetováltatni ha be vagy zárva,nemrég pont itt kérdezett vki egy tuladahgolt 26 l rol h jogos ha anyu bezárja szerintem a tuladagolásrol és jo édes mama tehet.. 26 évesen semmi köze a lánya testéhez.. Azoknak jo akinek nincsenek szülei normális élet macera mentesen..
2018. nov. 25. 21:58
 23/25 anonim ***** válasza:
87%

Veled egyidős voltam, amikor tetováltattam, hasonló reakcióval. :) Nálunk tudod, mi segített? Mikor nem sokra rá a régimódi nagymamám elkezdte anyámat szapulni családi ünnepen, hogy neki is hogy lehet ennyi esze, hogy ilyet engedjen nekem, hát fúj. Na, erre anyám kikelt magából, hogy én felnőtt ember vagyok, nem kellett nekem az ő engedélye, magamtól döntöttem így... az egész valahogy abba futott ki, mintha még ő védett volna meg, pedig csak magát akarta. :D Ezt követően nem nyaggatott többet vele.

Bár azért néha rákérdez, hogy pinteresten már megint tetoválásokat mentettem el, ugye nem akarok még egyet??? :D

2018. nov. 26. 09:49
 24/25 anonim ***** válasza:
47%
Hagyd, majd megunja a hisztit. Nem tettél semmi rosszat. Felnőtt ember vagy, azt csinálsz a testeddel amit akarsz, és egy anyának szerintem akkor is szeretnie kellene a gyerekét, ha egy szabad négyzetcentiméter nincs a testén, annyira szét van varrva. Ne kérj bocsánatot, ne keresd, ne fuss utána, te se szólj hozzá, és akkor majd talán rájön, hogy ha jóban akar lenni veled, nem próbálhat meg irányítani 26 éves létedre.
2018. nov. 27. 09:39
 25/25 anonim ***** válasza:
17%
Csodaszep falusi ruzzzssa....igazi szimbolum
2018. nov. 27. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!