Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bennetek, melyik zavarna...

Bennetek, melyik zavarna jobban, ha a gyermeketek homoszexuális/transzszexuálisvagy az, ha rasszista/szélsőséges eszmék követője lenne?

Figyelt kérdés

A kérdés nem csak szülőknek szól, és pusztán elméleti.

Engem személy szerint jobban zavarna a torz világnézet, mintsem az, ha homoszexuális lenne, utóbbi inkább aggodalmat keltene bennem, mert tudnám, hogy számos területen jóval nehezebb lesz az élete, mint az átlagnak.

2018. nov. 18. 14:48
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
35%

ha nem hetero az nem zavar, tudom hogy ot se gatolna annyira mivel egyre elfogadobbak vagyunk

ha transz az mar inkabb mert azzal egesz eleteben szopik az ember es felnek hogy az lenne a veszte is, mindenben gatolja transition elott foleg de utana is sokmindenben

rasszizmus annyira nem hogyha meg tudja indokolni/tapasztalat alapjan nem szimpatizal bizonyos nepcsoporttal, es amig nem reklamozza vagy bant senkit csak a borszine miatt

szelsoseges eszmek is addig okek amig ertelmesen meg tudja indokolni es nem erolteti ra senkire, meglehet a sajat velemenye, a sajat vilagnezete, haverok kozt elveszekedni rola teljesen rendben van idovel ez is csillapodik szerintem anno en is neonacinak tartottam magam de igazabol csak elboritott 14 evesen a magyar vagyok vedem a hazat katona leszek stb orulet de kinottem halisten

18f

2018. dec. 4. 15:32
 32/32 anonim ***** válasza:
0%
A rasszizmus nem zavarna, a homoszexualitás sem. A transzszexualitás viszont igen, mert azok beteg emberek, és sajnálnám a gyermekem. A szélsőséges eszmék alatt pontosan mit értesz?
2020. jan. 13. 21:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!