Mit csináljak a befásult anyámmal?
Az oké, hogy a muter nem teljesen oké, de honnan veszi mindenki, hogy a másik meg pont így akar élni?
Itt van például ez a tetoválásdolog. Nekem nem kéne sose, ha meglátom valakin, egyből arra gondolok, hogy ennek sincs valami renben az agyával. A személyiségzavaros kiscsajokon kívül meg ribik, bűnözők és cigányok szokták csináltatni szerintem, én nem is vennék fel olyat alkalmazottnak irodába akin van, hacsak nem kell nagyon az ember.
De persze tudom, hogy erre jön a magasról felhördülés, hogy hogy lehet már ilyen valaki - hát így, szerintem én gondolkodok tök normálisan, meg egyébként is leszarom azok véleményét, akiknek szerintem baj van az agyával :D
De nem is ez volt a lényeg, csak érzékeltetésként írtam. Lehet, hogy az a másik lány tök jól elvan úgy, ahogy van, és nem is hiányzik neki az a másfajta élet, mert ilyen introvertált típus. Ez a személyiség integráns része, ami nem is biztos, hogy külső tényezők hatására alakul ki, de kialakul már ilyenkorra.
Ha meg ez van, akkor meg nem kéne inkább békén hagyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!