Mi lesz igy anyammal?
Apam nagyon veszekedös ember volt , anyámat is csalta. 20 evesen elmentem a nagyvilagba , barhova mert mar elvislehetetlen volt
Anyam evekig nekem sirt , hogy igy elvalik úgy elvalik , meg volt alazva rendesen , apam össze is költözött egy növel egy idöben , anyam öngyilkossagi kiserletet is csinalt anno 15 eve . En azutan panikbeteg lettem , miutan megtudtam.
Az hogy ertem sose allt ki , mara megbocsajtottam
Ö is belatta hogy apamat idegesiti az is hogy velem kapcsolatot tart , vagy a húgával . Most is mikor beszelek vele , apam folyton szitkozódik a hatterböl es nem egyszer csúnya szavakkal illet ” budös ku..a, stb , anyam szelid hangon neha raszól h na fejezd be
Nekem nagyon rosszulesne h ha a gyerekem apja igy beszelne a gyerekemmel . De ezen túltettem magam , de ö sajat magat se vedi meg , rossz nezni ahogy epul le , es ahogy pattan es szolgalja apamat , nagyon alazatosan viselkedik , apam meg ott bantja ahol faj neki , h az elözö nöi jobbak voltak stb , anyamnak meg faj es csendben szenved . En latom h ö direkt bantja anyamat h fajdalmat okozzon , anyam meg hiszi h semmit se er . Mindketten 64 evesek .
Apam elpenztelendett , a vallalklzasa megszunt es 6 eve hazajenyszerult , anyam meg hatara esett hogy megjött haza . De legalabb lenne kedves anyammal es halas neki , amier mindig apolta , kitartott mellette , de úgy veszem eszre hogy a frusztrációit anyamon eli ki , mert nem úgy alakult az elete , ahogy ö akarta ( az elözö nöje ellopta a vallalkozasból az összes penzt es meglépett )
Ha hivom anyamat mindig morog , folyton otthon van .
Anyam leépult ebben a helyzetben
Igy fogja vegezni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!