Nem akarok odaköltözni! Miért nem lehet ami ÉN akarok?
Fú, bazzg, ti véletlenül se vagytok idén barnult család, ugye??? (Az iróniát az i-nél keresd)
Vagy valami lepukkant putriban élők?
"Tudom és néztem is csak itthon hülyeségnek tartják.... Nem akarok mutogatni senkire, de szerintem anyámék is tehetnek erről."
Biztos van közük hozza, de nagyobb részt te magad generálod a szart magad körül.
Ne törődj azzal, hogy ők hülyeségnek gondolják-e a dokit vagy sem. Menj el, aztán kész. Aztán igazolja az eredmeny a te igazad. Bizonyítsd be, hogy a doki nem hülyeség!!!
Neked két nagy büdös pofon kellett volna, de nem most, hanem màr koràbban.
Magam is szülő vagyok, sosem bàntom a gyerekem, de nem is ilyen kis idegbeteg görcs mint amilyen te vagy.
Sok problémàd lesz még az életben ha nem vàltoztatsz.
Szia!
Végig olvastam a minden kommentet.
Értelmesnek tűnsz csak valahol picit mrgcsusztal.
Szerintem nem vagy beképzelt vagy elkényeztetett csak az átlagosnál ingerlékenyebb amit nem tudok honnan jön. Gondolom a szüleid se tudják hol hibáztak de a te esetedben nem a véres a megoldás amugy szinte Sosem az.
Énis azt javaslom beszélgess valakivel aki segít kezelni az indulataidat es hátha még arra is rajottok honnan jönnek.Most a legnehezebb korszakodat éled.
Minden jobb lesz csak kitartás.
Keress valamit ami megnyugtat valami hobbit.
Te vagy az akinek a gyümölcslevessel voltak problémái? Meg hogy a tesója férje megnevelné?
Mert az is ilyen provokatív kamus volt mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!