A saját szüleim nem akarnak hinni nekem. Mit tegyek?
Vagy csak addig volt jó a kapcsolatotok, amíg úgy csináltál mindent, ahogy nekik tetszett.
Ez most ciki nekik, így már rögtön "nem szeretnek"
9-es vagyok.
Mondjuk ez nekem is szemet szúrt, amit az előző ember írt. Ha olyan jó a kapcsolatotok akkor nem egy idegen csávónak hinnének. Vagy ha igaz is amit mond a pasi, akkor is a gyerekük vagy bármit is tettél.
Kérdező,
Nekem úgy tűnik, sokkal nagyobb a gáz, mint amit írsz...
Először is, ha az "új" pasi zaklat és fenyeget, akkor tegyél feljelentést. Ezt már csak azért is érdemes, hogy legyen nyoma, ha ténylegesen olyasmit csinál, amivel árt, vagy ha erőszakosra fordulnak a dolgok. Némi visszatartó erővel is bír.
Ezzel kapcs. itt tudnak tanácsot adni: [link]
Aztán: ahogy többen is megjegyezték, én is úgy látom, hogy a szüleiddel való kapcsolat valójában nem volt jó, pontosabban csak addig volt jó, amíg engedelmes kislány és engedelmes feleség voltál. Az is elgondolkodtat, hogy egy rossz házasságba engednek vissza, és az is, hogy az új pasiról nem mertél nekik beszélni. (Kissé vallálsos-patriarchális és legfőképpen emberellenes közegnek tűnik ez, ahol a fontos a házasság megőrzése és nem családtagok jóléte, és a "megbotlottam" megfogalmazás is erre utal.... vagy ezt úgy kell érteni, hoy a férjed megvert, és a sebesülést magyarázod így?)
Aztán érdemes elgondolkodni azon is, mi késztetett arra, hogy egy tönkrement házasság után egy bántalmazó kapcsolatba mentél bele és hogyan tudsz innen kijutni, ahogyan azon is érdemes elgnodlkondi, miért gondolod úgy, hgoy a házasságodat "meg kell menteni", és ezt miért neked kell megtenned. Elvégre a házassághoz ketten tartoznak, és 31 évesen nyilván tényleg nem vagy kislány, aki az első nehézségnél anyu szoknyája alá szalad.
"Itt egyetlen teendo van: a ferjed verje be a qrafi pofajat ha nem nyugszik."
Avagy egyszerűen öklelje fel a szarvával...
...amit csináltál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!