Mit kéne jobban tudnom?
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy szeretnék egy kutyát. Ennek 1 feltétele van. Hogy ne legyen 3-as a félévimben, és az év végiben sem. (bizonyítvány) Nos, mingyárt itt a félévi lezárás, és én 3-asra állok két tantárgyból is. Termésezt és Matek. Természetra tanulni kell csak, inkább a matekkal van baj. Értem is, nem azzal van a baj, hanem hogy lassan csinálom!Lassan tudomcsak megcsinálni, nem tudom befejezni, és amíg csinálom,elrontom azzal, hogy azon stresszelek nem lesz kutyám. Tudnátok ez ellen adni valami tanácsot? Gyorsan kéne!2018. nov. 11. 21:57
11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hátha érkezik rá még pár válasz :)
Egyébként már lassan szünet és 2 nagy TZ előtt állok és ég pár dolgozat előtt,ha azok is jók lesznek,akkor lesz kutyám! :D <3 Köszönöm hogy ennyien írtatok.
2019. máj. 26. 21:10
12/17 A kérdező kommentje:
Ez itt az utolsó előtti bejelentkezés :) nem lesz semmibőlse 3asom és hamarosan érkezik a kutya!
AZért emelem ki,hogy mások is lássák,bármit elérhetsz ha nagyon akarod!
2019. jún. 12. 14:49
14/17 anonim válasza:
Ha kérhetem légyszi menhelyről válassz! Ha menhelyről választasz egyszerre KETTŐ kutya életét mented meg! És a menhelyi kutyák a legtöbbször hálásabbak
15/17 anonim válasza:
Na mi lett a vége?
Egyébként igen, ha nincs nagyon elképzelésed menhelyről válassz, mert azzal egyszerre 2 kutyát mentesz meg.
16/17 A kérdező kommentje:
Sikerült,4 négyesem lett, a többi 5ös :D
Viszont elég nehéz még kutyát választanom.
2019. jún. 27. 12:45
17/17 anonim válasza:
Nem szeretném nagyon elemezni ,de a helyesírásodban is akad hiba,ahogy a szöveg alkotásodban is. Szerintem jobban oda kellene figyelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!