Mit kéne jobban tudnom?
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy szeretnék egy kutyát. Ennek 1 feltétele van. Hogy ne legyen 3-as a félévimben, és az év végiben sem. (bizonyítvány) Nos, mingyárt itt a félévi lezárás, és én 3-asra állok két tantárgyból is. Termésezt és Matek. Természetra tanulni kell csak, inkább a matekkal van baj. Értem is, nem azzal van a baj, hanem hogy lassan csinálom!Lassan tudomcsak megcsinálni, nem tudom befejezni, és amíg csinálom,elrontom azzal, hogy azon stresszelek nem lesz kutyám. Tudnátok ez ellen adni valami tanácsot? Gyorsan kéne!2018. nov. 11. 21:57
1/17 anonim válasza:
Sajnos ezt a szüleidnek nem a tanulásodhoz kellene párosítania. Egy kutyus nemcsak neked ajándék, hanem a az állatnak is, mivel kölcsönös szeretetre alapul egy kutya-gyerek kapcsolat. Jó lenne, ha ezt elmondanád a szüleidnek, hogy egy állat ne jutalmazóeszköz legyen, mert az egy élőlény, nem olyan, mint egy xbox, vagy egy bringa...
2/17 anonim válasza:
Egyébként este 22 kor miért nem alszol már? Holnap iskola... Ha kipihenetlen vagy akkor még rosszabbul megy a tanulás!
3/17 tatyesz válasza:
Rontsd le 2-esre a matekodat, akkor nem lesz 3-asod a biziben. :D
4/17 anonim válasza:
Gyakorolj sokat. Azt csinálja lassan az ember, amiben gyakorlatlan. Odáig kéne eljutnod, hogy amint meglátod a példát, máris tudd, hogyan állsz neki, és mi után mi lesz a következő lépés.
Egyenlet megoldásnál még többet számít a gyakorlás: aki gyakorlatlan, az három lépésben rendezi az egyenletet annyira, mint én egy lépésben. Gondolhatod, melyik a gyorsabb.
Csak persze a gyorsaság ne menjen a pontosság rovására.
5/17 anonim válasza:
Hanyadikos vagy? A matekban nagy eséllyel tudnék segíteni. Sok gyakorlással rögzülnek ott is a dolgok. Amúgy meg, ha nekikezdesz, kapcsold ki az agyad és csak arra koncentrálj.
6/17 A kérdező kommentje:
Na, megírtam és szerintem elég jól sikerült! :) Köszönöm a segítséget!
2018. nov. 16. 14:59
7/17 A kérdező kommentje:
Azóta mióta ezt kiírtam,több , mint 3 hónap telt el!
A félévimben 4 4-es, és a többi tantárgy 5-ös lett! Haladok a kutya felé! :)
2019. febr. 13. 17:38
9/17 anonim válasza:
Gratulálok kérdező!
Az egyes válaszolónak üzenem: ugye, hogy jó ösztönző kikötés volt a kutya? 4-esre javított a kérdező. Tehát hülyeséget írtál kapásból elsőre :D
10/17 anonim válasza:
És most miért emelted ki a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!