Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak hogy megertsek?

Mit csinaljak hogy megertsek?

Figyelt kérdés

22 eves vagyok,egyetemre jarok nappalira + esti okj ra. Meg mellette minden ejszaka 8 oraban dolgozok.

Es eros a szervezetem de mar nem birom. 2 het utan vagyok a munkaval es szedulok, halucinalok,aludni nem tudok. Reggel egyetem este munka. Ketto kozott delutan meg okj kepzes.

Szuleim mindenaron azt akarjak hogy dolgozzak is,keressek penzt tandijra stb. De sehogy sem megy . Elfaradtam . Mit csinaljak a szuleimmel, mit tegyek, higy megertsek hogy nekem ennyi minden nem megy egyszerre?

22/F

2018. nov. 6. 14:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Miert nem vallalsz csak heti 3 ejszakai muszakot vagy mesz hetvegen dolgozni? Akkor tudnal pihenni is.

Jo laza egyetem ehet, ha napi otszor ejszakazol mellette. En heti kettot birtam anno vagy hetvegi munkat, de nem hetekig folyamatos ejszakazast es mellette csak nyelvtanfolyamra jartam nem okj-sra.

2018. nov. 6. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!