Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak hogy megertsek?

Mit csinaljak hogy megertsek?

Figyelt kérdés

22 eves vagyok,egyetemre jarok nappalira + esti okj ra. Meg mellette minden ejszaka 8 oraban dolgozok.

Es eros a szervezetem de mar nem birom. 2 het utan vagyok a munkaval es szedulok, halucinalok,aludni nem tudok. Reggel egyetem este munka. Ketto kozott delutan meg okj kepzes.

Szuleim mindenaron azt akarjak hogy dolgozzak is,keressek penzt tandijra stb. De sehogy sem megy . Elfaradtam . Mit csinaljak a szuleimmel, mit tegyek, higy megertsek hogy nekem ennyi minden nem megy egyszerre?

22/F

2018. nov. 6. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd abba az okj-t.
2018. nov. 6. 14:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem hagyom abba, festo mazolo tapetazonak tanulok estin.
2018. nov. 6. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
22 vagy. Felnőni mikor tervezel? Döntesz, választasz, dolgokat abbahagysz, nemet mondasz arra, amit nem akarsz és vállalod a következményeit.
2018. nov. 6. 15:13
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Szobafestő OKJ. Egyetem mellett. Minek???

Hagyd abba az egyetemet, és maszekban menj lakást felújítani. 😑

2018. nov. 6. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Ha nagyon pénz szűkében vagytok, vegyél fel diákhitelt a munkába járás helyett.
2018. nov. 6. 15:21
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Ezt senki sem bírná. Mikor alszol?

Nem megy ez egyszerre. Ne járj nappalira. Ha muszáj dolgozni, akkor dolgozz és levelezőn végezd el az egyetemet. Ha végeztél, akkor jöhet az OKJ-s képzés. Vagy fordítva. De a kettő együtt nem megy, főleg még munkával is.

2018. nov. 6. 15:30
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

Passziváltass. Mennyi van hátra az OKJ -ból ?

A festő egy nagyon hasznos, keresett szakma, nehogy abbahagyd.(jelenleg a munkaerőpiacon többet ér mint egy diploma)

2018. nov. 6. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Ennél minden jobb, mindegy melyiket, csak hagyd abba.
2018. nov. 6. 15:54
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

És egyetemen mit tanulsz? megéri kikészülni miatta?

Amúgy meg: diákhitel.

2018. nov. 6. 16:41
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
Én egy szakácstanfolyamot javaslok meg hétvégére, amig utazol egyik helyről a másikra, addig pedig tanulj nyelveket.
2018. nov. 6. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!