Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi visz rá egy szülőt, hogy...

Mi visz rá egy szülőt, hogy verjen egy 23-25 éves gyerekét, mert ő erősebb?

Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 04:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
a gyereket itt nem gyerek- felnőtt viszonylatban , hanem szülő -gyerek viszonylatban kell érteni természetesen
2018. nov. 6. 09:46
 12/28 anonim ***** válasza:
83%
#10: Én írtam, természetesen akkor sem jogos, de a szülő indulatát megérteném. A nővérem egyszer felpofozta a 20 éves lányát (aki nem mellesleg a keresztlányom), aki egy szót sem szólt, mert tudta, hogy megérdemli. Félreértés ne essék: NEM helyeslem, ellenzem az erőszak minden formáját, de a mögötte rejlő indokokat értem.
2018. nov. 6. 09:51
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
Hármaska, nem mindenkinek fizetik a szülei az albérletet és nem mindenkinek vannak jó szülei. Szóval nem, nem "alap"
2018. nov. 6. 10:22
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért veri, mert erősebb. Itt valami többet kéne tudni. Én is erősebb vagyok a családtagjaimnál, a kutyánknál is, egyiküket sem verem, sosem tettem. Hacsak nem szociopata.
2018. nov. 6. 10:29
 15/28 anonim ***** válasza:
23%
Most hót komolyan kérdező: semmi infó, csak arra irányiul a kérdés hogy szidják a szemét, erőszakos szülőt- aki vagy van, vagy nincs- bár van egy olyan érzésem, hogy te vagy az állítólagos szegény egyetemre kényszerített liba, aki már nem tudja hogy írja ki a mesikéjét hogy ne töröljék ezt a kérdést IS.
2018. nov. 6. 10:43
 16/28 anonim ***** válasza:
48%
Az, hogy az illető "gyerek" még nem állította bele - szigorúan a jogszerű önvédelem keretein belül, természetesen - a szekercét a "tisztelt" szülőbe...
2018. nov. 6. 11:40
 17/28 anonim ***** válasza:
25%
A "gyerek" leléphet, és elhúzhat dogozni ha TÉNYLEG bántalmazzák, Persze nem akar, mert akkor kiesik apuci pénztárcájából, és az rosszabb... egye meg amit főzött. nyilván nem ok nélkül veri a szülő a köcsögöt.
2018. nov. 6. 11:42
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Az ok, hogy a gyerek felnőtt, de ne ezen akadjatok már ki. Egy 80 ėves nőnek, akinek lett gyereke aki már 60 ėves mindig a lánya/fia lesz. Azaz a gyereke. Független a kortól. Egyszerűbb így ide írni.

Mėg akkor is ha felnőtt, fia lánya borja...

2018. nov. 6. 11:56
 19/28 anonim ***** válasza:
90%

de, 8, alap, hogy ha gyereket vállaltam, addig, amíg nem áll a saját lábára, addig az én dolgom gondoskodni a lakhatásáról.

LEpontozhattok, de szomorú.

2018. nov. 6. 12:05
 20/28 anonim ***** válasza:
42%
Azért ne ítélkezzünk látatlanban. A kollégám kb. 40 éves, amikor gyerekkorában az apja (nemrég sajnos elhunyt) rajtakapta cigizésen úgy elverte, hogy sose gondolt többet arra, hogy rágyújtson. És tudjátok mit? HÁLÁVAL emlékezik ezért rá! Ha csak leszidja az nem lett volna hatásos. Természetesen nem helyeslem a gyermekbántalmazást. De a fene tudja.
2018. nov. 6. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!