Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi visz rá egy szülőt, hogy...

Mi visz rá egy szülőt, hogy verjen egy 23-25 éves gyerekét, mert ő erősebb?

Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 04:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
Az idegbetegsėg.
2018. nov. 6. 05:41
 2/28 anonim ***** válasza:
66%
És mi visz rá egy 23-25 éves felnőtt embert hogy otthon lakjon ha verik?
2018. nov. 6. 06:24
 3/28 anonim ***** válasza:
18%

Én soha nem ütöttem meg senkit, de amilyen huszonévesek itt előfordulnak, lehet, hogy nálam is elszakadna a cérna.

Nekem egy huszonegy éves lányom van, 250km-re nappalin tanul (átmenetileg két szakon), dolgozik mellette (bár jelenleg heti egy nap fér csak bele, de ehhez ragaszkodik), albérletben él, ellátja a háztartást. Tény, hogy az albérletet mi fizetjük, de ez alap.

Itt meg naponta 5 fiatal sír, hogy jaj de szar az élete, mert valamit csinálni kellene.

2018. nov. 6. 06:49
 4/28 anonim ***** válasza:
37%
Fel kéne nőni?
2018. nov. 6. 06:59
 5/28 anonim ***** válasza:
60%
Akik itt szidják a 20x generációt, azok úgy tűnik elfelejtették ki nevelte őket!
2018. nov. 6. 07:02
 6/28 anonim ***** válasza:
87%
Alkalmatlanok szülőnek.
2018. nov. 6. 07:18
 7/28 anonim ***** válasza:
90%

"Tény, hogy az albérletet mi fizetjük, de ez alap."

Nem alap.

És akit ennyi idősen megvernek, azt fiatalabbként is megverték, nem korfüggő, hanem, ahogy írtad, azért, mert erősebb, és demonstrálnia kell.

Egyébként meg függetlenül az együttéléstől, nyilván vannak elvárások mindkét fél részére és részéről, de a verésre nincs bocsánat.

2018. nov. 6. 08:18
 8/28 anonim ***** válasza:
65%

Már bele se viszel semmi csavart a saját sztorijaidból?

Tudod, ahogy rendszeresen nyilvánosan aláznak, meg mozgó járművekből löknek ki.

2018. nov. 6. 08:44
 9/28 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem sincs 20-25 éves gyerek. A 20-25 éves minimum fiatal felnőtt és ennek megfelelően kellene viselkednie és a szüleinek is ennek megfelelően kellene viselkedni vele szemben. Én is azt gondolom, hogy egy ilyen helyzetben legjobb volna költözni.

("Amúgy meg biztos van valami a háttérben. Drogozik? Homi?

" Mert ha drogos vagy homi akkor indokolt a verés? ezen azért jót vidultam XD)

2018. nov. 6. 09:03
 10/28 anonim ***** válasza:
25%
Gondolom elég durva indok... ahhoz már súlyos ok kell hogy a szülőnek ennyire elboruljon az agya hogy egy FELNŐTT emberre kezet emeljen. És az a felnőtt már rég kiléphetett volna a szar helyzetből ha zakkant a szülő. Minek él még vele? Mert ha lelép nem tartathatja el magát? Na talán mégsem ok nélkül veri az a szülő... talán belefáradt hogy egy huszonévesnek büdös a munka, jogokat akar, de kötelességet nem ismer....
2018. nov. 6. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!