Anya sose fogja elfogadni a páromat?
19 éves lány vagyok, a párom 24 éves.
Lassan 3 éve együtt vagyunk, de anyukám képtelen elfogadni. Unszimpatikus neki a párom, persze semmi rosszat nem tett ellene. Nem tetszik neki az, hogy hosszú a haja, mindig kritizálja. Ha nagyritkán itt vacsizik-ne mindig én legyek ott-akkor is fogdozza a haját meg beszólogat, hogy hozza az ollót. Apám is sokszor mondja, hogy lassan keresnen kéne 1 párt, de hát nem látják hogy van? Naponta együtt vagyunk, boldogok vagyunk. Minden szavában találnak kifogást, persze azt szemben nem mondják meg neki, csak ha nincs velem akkor hallgatom.
A párom illedelmes, nem beszél rondán, dolgozik, rendes ember, anyuékkal is normális.
Mi a fenéért nem képesek elfogadni? Fáj nekik, hogy boldog vagyok? 😂😞
A 17 éves húgom meg fél éven belül a 2. pasiját fogyasztja, arra meg nem szólnak semmit. Pedig aztán nem hiszem, hogy csak egymás kezét fogják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!