Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya sose fogja elfogadni a...

Anya sose fogja elfogadni a páromat?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, a párom 24 éves.

Lassan 3 éve együtt vagyunk, de anyukám képtelen elfogadni. Unszimpatikus neki a párom, persze semmi rosszat nem tett ellene. Nem tetszik neki az, hogy hosszú a haja, mindig kritizálja. Ha nagyritkán itt vacsizik-ne mindig én legyek ott-akkor is fogdozza a haját meg beszólogat, hogy hozza az ollót. Apám is sokszor mondja, hogy lassan keresnen kéne 1 párt, de hát nem látják hogy van? Naponta együtt vagyunk, boldogok vagyunk. Minden szavában találnak kifogást, persze azt szemben nem mondják meg neki, csak ha nincs velem akkor hallgatom.

A párom illedelmes, nem beszél rondán, dolgozik, rendes ember, anyuékkal is normális.

Mi a fenéért nem képesek elfogadni? Fáj nekik, hogy boldog vagyok? 😂😞

A 17 éves húgom meg fél éven belül a 2. pasiját fogyasztja, arra meg nem szólnak semmit. Pedig aztán nem hiszem, hogy csak egymás kezét fogják....

2018. okt. 28. 23:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
az én fiúm is egy slampos, hosszu haju srac volt 10 évvel ezelött. Lyukas tornacipöben. A szüleim ugyanígy a szemüket forgatták. Azóta inges-zakós rövid hajú sikeres ember, szuper férj és Apa, a lelke ugyanolyan slampos lyukastornacipös. Imádom érte. A szüleim is nagyon megszerették, mert látják, hogy szeret engem és a kislányunkat, hogy boldoggá tesz. Hogy egy rendes ember. Sokak fejében sztereotípiák élnek az elhamyagolt külsejü emberekkel kapcsolatban, azt gondolják más területeken ks hanyagok, esetleg megbízhatatlanok. A szülök meg mindig jobbat képzelnek a gyerekük mellé, mint akk van. Hisz oda vannak érted és úgy gondolják, a legjobbat érdemled. Ha látni fogják, hogy ez a hosszú hajú srác Neked a legjobb, egy idö után érte is oda lesznek.
2019. febr. 4. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!