Miért életképtelenez le anyám, ha ő nevelt így?
ÉN amikor egyszer elmentem otthonról 3 óra hosszára, anyám hívni akarta a rendőröket hogy biztos meggyilkoltak
Én anyám s hasonló, és állandóan visszapofázok neki hogy álljon le, mert nem vagyok csecsemő.
Bevallom szokta neki mondani h: rht kva, buds ribc, fgyakos vagy mint a sgem.
Én még ezek utan is szeret, oké mondjuk én is, de nem értem miért kezel csecsemőként :D
(azt mesélje el valaki, hogy hogy lehet egy 24 éves, 93 kilós felnőtt férfi körmét az akarata ellenére levágni?)
Egyrészt nagyon el vagy késve mert ezeket a csatákat normális ember úgy 10 és 18 éves kora közt megvívja. Másrészt édesanyád valószínűleg tényleg orvosi eset, ami sajnálatra méltó, de te nem fogod tudni meggyógyítani azzal hogy negyven éves korodban is engeded hogy levágja a körmödet.
Tessék elmenni dolgozni, ha van munkád akkor elköltözni. Nem kell rögtön 70 nm-es belvárosi bérlakás, keress külvárosban, keress rossz közlekedésű helyen, keress lakótársakkal, ha olyan szakmád van menj munkásszállóra, ha tanulsz, részmunkaidőzz és jelentkezz kolisnak, költözz át egy rokon kisszobájába amíg talpraállsz, de annál ami most van minden jobb.
Menekülj ahogy tudsz el saját lakásba/albérletbe vagy baráthoz/barátnőhöz!
Akár iskolába kollégiumba menni is jó ürügy lenne és tanulhatnál is.
Egyébként semmi nehéz nincs az önálló életben csak az anyagi függetlenedés, a többit egy csimpánz is képes megtanulni.
Ismerek olyan 45 éves felnőtt több diplomás nőt akinek az anyja vágja a lábkörmét és reszelgeti a sarkát. Ha nem a saját szememmel láttam volna el se hinném. Úgyhogy javulást ne várj, neked kell lépned.
Én az elején tisztára meg voltam győződve hogy ez kamu (vicc) kérdés, mivel olyan abszurd az egész, viszont a válaszokat nézve ilyen tényleg létezik, ami engem eléggé meglepet.
Én is csak azt tudom mondani hogy próbálj saját lábra állni, mert ha ez így megy tovább biztos tönkre fog menni az életed... Mivel ha nem vagy önálló akkor biztos hatalmas hátránnyal indulsz a nagybetűs életben a többi emberhez képest.
tiltsd le ezt a nőt! Ő nem az anyád, hanem valami beteges agyhalott. Még az a szerencséd, hogy nem betegített meg!
Mert van olyan is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!