Szerintetek hogy eshet egy szülőnek az, ha megkérdezi tőle a gyereke, hogy minek kellett őt megszülnie?
Figyelt kérdés
Például beteg lett a gyerek és most csak tengődik.2018. okt. 24. 19:17
1/5 anonim válasza:
Nyilván rosszul, mert ha beteg ha nem, a gyermek a szülő legnagyobb kincse. Szenved ha ő is szenved. A szülőnek, ha beteg a gyermek segítenie kell, hogy ne érezze magát (annyira) nyomorultak. Ha nem látja az élet értelmét segítenie kell, hogy megtalalja azt. Motiválni.
2/5 anonim válasza:
Borzasztó lehet. Próbál a lelkivilágát a gyereknek feloldani..
3/5 anonim válasza:
Én megkérdeztem anyámat és nagyon kiakadt. Én szenvedek a depressziótól amit a szüleim okoztak de ez őket nem érdekli.
4/5 Metionin válasza:
Szülőtől függ. Gondolom akitől megkérdezi ezt a gyerek, ott nem egy rózsaszín kapcsolat van köztük. Én anno megkérdeztem anyámat és apámat is, meglepően őszintén válaszoltak és bevallották hogy nem volt jó döntés, mert "nem érte meg".
5/5 anonim válasza:
Én csak apámtól kérdeztem meg, minek "csinált". Azt mondta nem volt jobb dolga épp. És igaza van az előzőnek, volt ennek előzménye is. Szerencsére édesanyámmal jó a kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!