Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogy eshet egy...

Szerintetek hogy eshet egy szülőnek az, ha megkérdezi tőle a gyereke, hogy minek kellett őt megszülnie?

Figyelt kérdés
Például beteg lett a gyerek és most csak tengődik.
2018. okt. 24. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyilván rosszul, mert ha beteg ha nem, a gyermek a szülő legnagyobb kincse. Szenved ha ő is szenved. A szülőnek, ha beteg a gyermek segítenie kell, hogy ne érezze magát (annyira) nyomorultak. Ha nem látja az élet értelmét segítenie kell, hogy megtalalja azt. Motiválni.
2018. okt. 24. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Borzasztó lehet. Próbál a lelkivilágát a gyereknek feloldani..
2018. okt. 24. 19:46
 3/5 anonim válasza:
Én megkérdeztem anyámat és nagyon kiakadt. Én szenvedek a depressziótól amit a szüleim okoztak de ez őket nem érdekli.
2018. okt. 24. 19:46
 4/5 Metionin ***** válasza:
49%
Szülőtől függ. Gondolom akitől megkérdezi ezt a gyerek, ott nem egy rózsaszín kapcsolat van köztük. Én anno megkérdeztem anyámat és apámat is, meglepően őszintén válaszoltak és bevallották hogy nem volt jó döntés, mert "nem érte meg".
2018. okt. 24. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Én csak apámtól kérdeztem meg, minek "csinált". Azt mondta nem volt jobb dolga épp. És igaza van az előzőnek, volt ennek előzménye is. Szerencsére édesanyámmal jó a kapcsolatom.
2018. okt. 25. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!