Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem szól...

Mit tegyek, ha anyám nem szól hozzám 3 napja?

Figyelt kérdés

Hètfőn haza èrtem iskolából a szokásos időben, ettem, megköszöntem az ételt ès lefeküdtem pihenni, ilyenkor mèg semmi baja nem volt, aztán felkeltem, leültem a gèphez, majd leültem tanulni, anyám átjött ès elkezdett hirtelen mindenféle előzmény nèlkül ordítani nekem, hogy èn mekkora bunkó vagyok, ès becsapta a szobám ajtaját. Tegnap nem beszèltünk semmit, próbàltam vele kommunikálni, de mèg csak visszaköszönni sem hajlandó nekem, ma megint nem beszèltünk egy szót sem.

Mit csináljak? Azt sem tudom mi baja van...

2018. okt. 17. 15:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
próbálkozz valamivel, vegyél neki virágot, csokit vagy valamit, hátha kinyögi előbb vagy utóbb mi a baja
2018. okt. 17. 19:41
 22/29 anonim ***** válasza:
83%

"lefeküdtem pihenni, ilyenkor mèg semmi baja nem volt, aztán felkeltem, leültem a gèphez, majd leültem tanulni"

Tehát nem történt semmi közben azon kívül, hogy egész nap a szobádban voltál.

Szoktál segíteni neki mostanában a házimunkában? Nem lehet, hogy betelt a pohár, hogy mindent ő csinál?

2018. okt. 17. 19:53
 23/29 A kérdező kommentje:

20-as, nem, tényleg ennyi történt, amit leírtam, általában szoktam tudni annak az okát, ha valaki haragszik rám, de most ezt nem érzem jogosnak.

21, köszönöm!

2018. okt. 17. 19:54
 24/29 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam segíteni, tegnap is megcsináltam a konyhában pár dolgot.
2018. okt. 17. 19:55
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet,félálomba mondtál.vmit bunkón? Esetleg....nevelőapádnak nem tetszel? Vagy annak volt vmi félmondata Rólad amire féltékeny? ( tudom,elég Dallas)
2018. okt. 17. 20:07
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Fújj de utálom az érzelmi zsarolást. Anyád ezt teszi.
2018. okt. 17. 20:07
 27/29 Metionin ***** válasza:
94%
Valami miatt feszült és rajtad vezeti le. Nem lehet hogy változókorban van? Az enyém akkor kezdte el az ilyen hisztiket. Reggel 6-kor elmentem suliba amikor még ő aludt és hazaértem kb. 4-kor és addigra már meg volt sértődve, csapkodott és nem szólt hozzám. Teljesen úgy viselkedett mintha nekem tudnom kéne hogy mi baja. Eleinte kérdezgettem hogy de mégis mi baja, mit követtem el úgy hogy ott sem voltam de csak duzzogott tovább. Aztán elkezdtem unni és leszartam, csináltam a dolgom mintha ott se lenne és pár nap múlva mindig "visszakapcsolt", ugyanilyen hirtelen odajött beszélni mintha mi sem történt volna. És le is tagadta hogy ő x napig be volt rágva. Ne figyelj rá, csináld a kis dolgaidat, majd megunja. Nem lehet mindenki gondolatolvasó.
2018. okt. 17. 21:04
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Én azt tudom elképzelni, hogy otthon rengeteg munka volt, mire te lefeküdtél pihenni, majd utána gépezni. Azt hiszem erre én is robbantam volna.
2018. okt. 18. 09:53
 29/29 anonim ***** válasza:

Én nagyon rosszul viselném, ha nem tudnám, a másiknak mi baja van velem. Abból kiindulva, hogy ennél rosszabb már úgysem lesz a légkör, egyszerűen az útjába állnék és direktben rákérdeznék, mi a baja velem. Nem hagynék neki nyugtot, ha ki akar kerülni, akkor is eléje lépnék, ha meg akarna fordulni, a vállát fognám, hogy ne tudjon elmenni. Addig nem hagynám nyugton, amíg - akármilyen veszekedés árán - ki nem mondja, mi a baja velem.

Mondjuk ehhez jó idegek kellenek, nem biztos, hogy te tudod alkalmazni.

2018. okt. 18. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!