Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem szól...

Mit tegyek, ha anyám nem szól hozzám 3 napja?

Figyelt kérdés

Hètfőn haza èrtem iskolából a szokásos időben, ettem, megköszöntem az ételt ès lefeküdtem pihenni, ilyenkor mèg semmi baja nem volt, aztán felkeltem, leültem a gèphez, majd leültem tanulni, anyám átjött ès elkezdett hirtelen mindenféle előzmény nèlkül ordítani nekem, hogy èn mekkora bunkó vagyok, ès becsapta a szobám ajtaját. Tegnap nem beszèltünk semmit, próbàltam vele kommunikálni, de mèg csak visszaköszönni sem hajlandó nekem, ma megint nem beszèltünk egy szót sem.

Mit csináljak? Azt sem tudom mi baja van...

2018. okt. 17. 15:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Mennyi hulye szulo van komolyan mondom🤣 az ilyenek minek vallalnak gyereket
2018. okt. 17. 16:42
 12/29 anonim ***** válasza:
10%
18 vagy lassan költözzél jo tanács,a nők 18 évig türik a gyereket pénzért..
2018. okt. 17. 16:43
 13/29 anonim ***** válasza:
87%

mikor gyerek voltam nekem is csinált néha ilyeneket anyám :D

állj elé kérdezd meg hogy mi a baj? ha nem hajlandó hozzádszólni akkor kérdezd tőle hogy ez a nevelési módszered? büntetsz úgy hogy nem is tudom az okát? szerinted ez így helyes?

amikor anyámat szembesítettem a hülyeségeivel mindig abbahagyta és nekem adott igazat :D

2018. okt. 17. 17:22
 14/29 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy idióta. Őszinte részvétem. És egyben örülök, hogy élőben még nem találkoztam ilyen kreténnel.
2018. okt. 17. 17:24
 15/29 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálom, nagyon frusztráló lehet, hogy ilyen feszült légkör van otthon. Nem lehet, hogy elaludtál, és közben kérhetett meg valamire, amit - érthető módon - nem hallottál? Nyilván nem menti ki ezt a viselkedést, de talán támpont lehet. Más ötletem nincsen, mi baja lehet. Szerintem is kérdezz rá, akár a nevelőapádnál, ha van olyan jó viszonyotok.
2018. okt. 17. 18:02
 16/29 anonim ***** válasza:
86%

Te csináltál már vele olyat, hogy napokig nem beszéltél vele?

Ha nem akkor egyszerüen közöld vele ezt:

"sajnálom, hogy ha valami olyat tettem ami neked nem tetszett, de én nem vagyok tudatában, hogy ilyet tettem volna. Örülnék ha beszélnél velem és elmondanád mi a bajod. Szeretnéd, ha én is ha mérges vagyok rád napokig ne szoljak hozzád? Neked ez jol esne?"

Ott fog sirni neked az biztos lehetsz...

2018. okt. 17. 18:12
 17/29 A kérdező kommentje:

Vègig olvastam a kimenetelét, hàt èrkeztek èrdekesek finoman fogalmazva.

Volt màr olyan, hogy nem szòlt hozzàm, de akkor annak tudtam az okàt, mert előtte összevesztem vele mindig. Most azonban ilyen nem törtènt. Ha jól vettem ki a szavaiból, a telefonbeszèlgetès közben, akkor elvileg èn idegbeteg hangnembem szóltam hozzá, ami nem tudom mikor törtènt, mert mostanàban arànylag nyugodtak a napjaim, ès senkihez nem szòltam csúnyàn.

Nevelőapàmat hiába kérdeznèm meg, nem mondana semmit, mert ő tipikusan nem beszél, nem hall, nem lát ember, ha rólam van szó.

Ès, mint írtam próbàltam anyàmmal kommunikàlni, de mèg csak arra sem mèltat, hogy köszönjön nekem. :/

Minden esetre köszönöm az eddigi az eddigi vàlaszokat, írtatok hasznosakat!

2018. okt. 17. 18:31
 18/29 A kérdező kommentje:
Kommenteket*
2018. okt. 17. 18:32
 19/29 anonim ***** válasza:
87%
Akkor nem marad más, mint hogy ezt tudomásul veszed, és nem is várod tőle, hogy szóljon hozzád. Akkor nem fog kellemetlenségként érinteni. Kénytelen lesz megunni. És én akkor, amikor ő szól hozzám, biztos visszaadnám neki pont annyi időre, amennyi ideig ő nem méltatott válaszra. Akkor többet nem fog ilyet csinálni, mert látja, hogy magának árt vele. Nézz át rajta érzelemmentesen, felülről.
2018. okt. 17. 18:53
 20/29 anonim ***** válasza:
15%
Tuti h vmit nem mondtál el itt,ennek biztos h voltak előzményei egy képkocka hiányzik..
2018. okt. 17. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!