Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem szól...

Mit tegyek, ha anyám nem szól hozzám 3 napja?

Figyelt kérdés

Hètfőn haza èrtem iskolából a szokásos időben, ettem, megköszöntem az ételt ès lefeküdtem pihenni, ilyenkor mèg semmi baja nem volt, aztán felkeltem, leültem a gèphez, majd leültem tanulni, anyám átjött ès elkezdett hirtelen mindenféle előzmény nèlkül ordítani nekem, hogy èn mekkora bunkó vagyok, ès becsapta a szobám ajtaját. Tegnap nem beszèltünk semmit, próbàltam vele kommunikálni, de mèg csak visszaköszönni sem hajlandó nekem, ma megint nem beszèltünk egy szót sem.

Mit csináljak? Azt sem tudom mi baja van...

2018. okt. 17. 15:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg mi a probléma, mást nem tudsz. Amíg nem válaszol, hagyd rá!
2018. okt. 17. 15:48
 2/29 ember1.2 válasza:
90%
Először is szerintem gondold végig miket csináltál vagy nem csináltál az utóbbi időkben. Minden apróságon ki tudnak akadni pl. szétdobált ruhák, asztalon hagyott koszos tányér.
2018. okt. 17. 15:49
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, mit tudhatott meg rólad, vagy mit felejtettél el? (szülinap)
2018. okt. 17. 15:52
 4/29 A kérdező kommentje:
A koszos tányèr/ruha miatt nem szokott napokig nem hozzàm szólni. Ès, mint írtam amikor legutóbb hozzàm szólt nem volt semmi baja, beszélgettünk.
2018. okt. 17. 15:52
 5/29 A kérdező kommentje:

Most volt szülinapja, egy hete, mèg aznap felköszöntöttem+sütöttem neki tortàt nevelőapámmal.

18 èves vagyok.

2018. okt. 17. 15:54
 6/29 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudsz más tenni, csak mint hogy a szemébe kérdezel egy nap többször is hogy mi a fene problémája van, mi nem tetszik neki. És ha nem válaszol napok után sem, hagyd rá. Egyszer vagy megbékél vagy kiböki. Egy nő ezen a kettőn kívül mást nem nagyon tud tenni a problémájával. :D
2018. okt. 17. 15:56
 7/29 anonim ***** válasza:
47%

Nevelőapuci nem tette a dolgát és szimplán frusztrált, női szokás a hiányukat a gyerekeken leverni..

64F

2018. okt. 17. 15:56
 8/29 A kérdező kommentje:

7-es, nekem is eszembe jutott ez, de tegnap telefonàlt vele, ès neki is engem hordott le mindenfèle bunkónak, mert hallottam 1-2 mondatot amikor àtsètàlt a szobàmon.

Mit tudhatott meg rólam? Nincs titkolnivalóm, amiről tudnia kell mindent tud.

2018. okt. 17. 16:00
 9/29 anonim ***** válasza:
86%
Talán kérdezd meg a nevelő apád ? :)
2018. okt. 17. 16:14
 10/29 anonim ***** válasza:
87%
Amíg nem kérdezed meg tőle, hogy mi baja veled, addig nem fogod megtudni, de előbb-utóbb csak kiböki magától is.
2018. okt. 17. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!