27 évesen ha nem alszom itthon, vagy elmegyek, nagy perpatvar van belőle. A menekülés az egyetlen megoldás?
Jaj, ugyanez van velem 20 évesen. De itt mindenki szétszedett, mikor kiírtam. Én 4 évig voltam kollégista, egyetemre haza (kellett) költöznöm, brutál ugyanaz, mint általánosban. Leordítanak, mint egy kisgyereket, nem mehetek sehova, kutatanak utánam. Betegen beküldenek suliba.
Nem lehet nekik szépen elmondani, mert ugyanúgy jön a kiabálás, "fogd be a szádat hülyegyerek".
Ők úgy képzelik, hogy szépen itt öregszem meg velük a terrojukban falun, a szülői házban, szépen szótfogadva. Már kinéztek nekem valami hülyegyereket, meg "beszéltem pár ismerőssel lesz itt munkád suli után". Azok után, amit velem tettek (titokban gyógyszerezés), még azt hiszik, hogy itt ápolom őket stb. Pedig kb. 10 éves korom óta az az álmom, hogy elhúzhassak innen végre.
Most úgy vagyok, hogy az országban sem akarok maradni.
fel kell pakolni és el kell költözni, más megoldás nincsen.
Egyrészt tényleg mérd fel még egyszer a lehetőségeidet. Nem tudsz decemberig kölcsönkérni, beköltözni valakinek a kisszobájába, hitelt felvenni, ideiglenesen lakótársakat keresni, vagy akárhogy máshogy meglógni?
Másrészt ha nagyon nem, akkor decemberig vérmérséklettől függően vagy húzd meg magad, ne menj bele a konfliktusba, inkább járj el kevesebbet és korábban, vagy állj a sarkadra és közöld hogy akkor te elmentél, x órakor, vagy holnap, vagy pénteken érkezel, és menj ki az ajtón.
Nem fogod tudni megnevelni őket, az ilyen szülők nem változnak, nem lehet meggyőzni őket hogy 27 évesen már önálló személy vagy, mert akkor már sikerült volna. Az egyetlen járható út hogy megmutatod nekik, nem vagy rájuk utalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!