Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám ezt megbeszélni...

Hogyan tudnám ezt megbeszélni anyukámmal?

Figyelt kérdés
Helyzet: Anyukám nem igazán bírja az oroszokat. (SZU miatt) Én meg rajongok Oroszországért, meg a kultúrájáért. Azt tudom, hogy gazdasága nem is olyan rég eléggé mélyrepülésen ment keresztül, de én mégis oda vágyódok. Hogyan tudnám elmagyarázni anyukámnak azt, hogy az oroszok közül nem mind olyan mint akikkel kiskorában találkozott? Van neki egyébként Magyarországon élő orosz barátja, de valahogy nála mindig elfeledkezik arról, hogy ő is orosz. Interneten meg sok velem egyidős orosszal beszélek, és nagyon kedvesek. (Egyenlőre angolul kommunikálunk, mert az orosz tanulás még folyamatban van. 😊)

2018. okt. 12. 18:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
talan jo lenne anyukadnak elolvasni par szep orosz regenyt vagy megnezni nehany fantasztikus orosz szindarabot filmet. Ha a kulturajuk tetszik az mar jo dolog erre helyezd a fo hangsulyt nala akkor talan jobban elfogadja. Te nem a regi szovjet rendszert kedveled vagy abban akarnal elni hanem egy masik orszag kulturaja az ami teged vonz. ez nagy kulonbseg es nem baj. van akit az azsiai kultura vonz van akit a skandinav es igy tovabb.
okt. 27. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!