Hogyan tudnám ezt megbeszélni anyukámmal?
11-esnek: A koromról annyit, hogy kiskorú vagyok. Az álmom az, hogy kint szeretnék élni, de nyaralásként mindenképp szeretnék eljutni, ha máshogy nem is. Köszönöm az ötletet, meg fogom próbálni.
Egyébként anyukámmal aránylag jó a kapcsolatuk, de ez most eléggé bezavart.
Nagyon kiakasztó itt néhány válaszoló. Még azt állítják, hogy a Kérdező provokálja az anyját. :DDDDD
Ő Oroszországért rajong, én meg nagy fanja vagyok Írországnak, már egészen gyerekkorom óta, és ki is jöttem ide lakni. Ha még anyám ezért haragudna rám, vagy megpróbálta volna megakadályozni az álmom, elgondolkoztam volna rajta, hogy érdemes-e vele a kapcsolatot ápolnom.
17-es oh a kiköltözést meg sem említettem neki... Az már az én utam lesz, ha egyáltalán megtörténik. A cserediákságot felvetettem, de azt mondta, hogy szerinte rossz ötlet, mert önállótlan vagyok. (Itt nem Oroszországgal van a baja) De az orosz kulturális értékek közül sokat ő is szeret. Amúgy szerintem javult a helyzet, mert azt mondta, hogy az orosz ismerősét meghívja valamikor, mert azért ő tud is valamit Oroszországról és ő kiábrándít majd... (mert gyakran hazamegy Szentpétervárra) Orosz barátaimról nem tud anyukám, azt is kemény dolog lesz fölvezetni...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!