Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az miért bolond a szüleimnek,...

Az miért bolond a szüleimnek, aki kutyát sétáltat, vagy elmegy futni?

Figyelt kérdés
Én is ezért nem csinálom... Szerintem meg ő nem százas...
2018. okt. 10. 07:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha anyuci vagy apuci mond valamit azt te tényként kezeled? És ha azt mondják hogy mostantól fényt esztek mit csinálsz? Éhendöglesz?
2018. okt. 10. 15:33
 12/16 Metionin ***** válasza:
92%
Idősek és kisközségben laknak? Ahol a szüleim laknak, -Szabolcs megyei kisváros de lakóit tekintve inkább falu- ugyanez van. Körbe van röhögve az a pár ember aki a kutyát nem kerti dísznek tartja, hanem beengedi a házba is vagy sétáltatja. A futókat vagy sport céllal biciklizőket is megszólják. Szerintük ez haszontalanság és az ilyen embereknek "nincs egyéb dolga". Nem mintha nekik lenne, hiszen ráérnek egész nap azt lesni hogy más mit csinál.
2018. okt. 10. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Az én anyám is Szabolcsból származik, mondjuk most Debrecenben élünk. És ő is detto ugyanez, ha lát valakit az utcán kocogni, egyből ócsárolni kezdi, hogy "Ez mit futkorászik mán, hát ez hülyeee". Itthon a saját macskáinkat nem vehetem fel előtte az ölembe, mert leáll velem veszekedni, hogy ezek nem babák, hanem jószágok, nem arra valók, hogy itt csókolgassam meg ölelgessem őket :D
2018. okt. 10. 19:58
 14/16 anonim ***** válasza:
15%

A szüleid potenciális fidesz szavazók.

Az ilyenek miatt tarolt a fidesz vidéken..

2018. okt. 11. 01:44
 15/16 anonim ***** válasza:
15%
9-es. Tipikus. Az én szüleim is próbálnanak tömni ilyen egészségtelen fos kajakkal, mint paprikás nokedli, pörkölt. Amit néha megeszek de havi rendszeressseggel nem. Nem érdekli őket hogy hízásra könnyen hajlamos vagyok és utalom a zsíros ételeket. Nekem nem kell leves, de ők meg állandóan azt ennék. Anyám még nyitott de apám annyira maradi kaja tekintetében.
2018. okt. 11. 08:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért ez viccnek durva volt!

2018. dec. 4. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!