Jogosan szóltam vissza anyámnak?
Utolsó engem otthon megerőszakoltak 12 évesen a saját rokon akire rábíztak mig piálni mentek anyámék, ami Anyám és apám szerint normális volt mert k vagyok aki rázta a p áját szegény rokonnak aki tisztességes. Apám is próbálkozott részegen,mert anyám épp ki volt ütve--- Az iskolába szóltam sőt látták a verés nyomokat de kérték h oldjuk meg otthon nem iskolára tartozik a perpatvar fogjam be a szám,otthon is ezt mondták h kussoljak mit szol a falu meg a misén x megy y. Persze 18 évesen a bugyim átnézte apám, mert párom nem lehetett az nem volt normális,de az otthoni molesztálás igen.. Igen képzeld én is vidám lettem amint nem voltam otthon,és amint tudtam szó nélkül eltüntem,szerencsére mig Papám élt segített igy 14 évesen már dogoztam neki, azt a pénzt nem itták el a korcsok,és letudtam lépni persze ö is meghalt mert kicsinálták az alkoholizmusukkal és elitták az örökségét.. Igen is van h máshol vidám vagy otthon meg hányingered van. De otthon az alkoholisták szentek,a függők országában,gyógyszer pia stb.. Az alkoholistáktól minden támogatást elvennék.. Megtiltanám h szaporodjanak a proli réteg ne vállaljon kannás bor pénzért gyerekeket.
58N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!