Tényleg én vagyok olyan gyökér?
Anyám semmit sem ért az infotmatikahoz. Olyan alap dolgokat nem tud megcsinálni, hogy hogyan kell szmajlit küldeni. Ezzel nem is lenne baj, ha most kezdte volna, most kapott volna telefont, stb. De már legalább 4eve megvan neki mind a laptopja, mind az okostelefonja.
Most 3 számot le kellett anyámnak toltenem. Nem túl bonyolult. Kettőt letöltöttem(mert először ennyit kert) aztán jon(miközben alszom!), hogy még egyet toltsek már le neki. Tegnap megmutattam hogy kell. Kétszer. És előtte is. Na ezt is megmutattam neki hogyan, lassan, hogy lássa. De most neki még egy kell, aztán megemlítettem neki, hogy igazán tudhatná már magától.(elég ideges is voltam) Ha még ennyire nem bírja megcsinálni, van rendszergazda az iskolában, aki nem csinál semmit, nyugodtan megkerdezheti tőle is, hátha jobban magyaraz, mint én. Erre persze le lettem hordva, hogy én milyen bunkó vagyok, hogy akkor majd magamra főzök (ez megy már elég régóta),hogy így kérjek tőle bármit is. Ezután természetesen ment apámnak árulkodni, hogy én milyen szemét vagyok és természetesen az is elkezdett szidni. Mert én mindent megkapok és hogy ennyire se vagyok képes. De, képes vagyok rá. Letöltöttem neki a többit is. Viszont azért már egy kicsit idegesít, hogy mostantól örökké nekem kell csinálni mindent, mert ,,ők tanultatnak" ,,én tanulok informatikusnak".
Vajon hányszor mutathatta meg, hogy vedd fel a zoknidat, mikor gyerek voltál....
Ne bosszantsd magad. Töltsd le neki. Mutasd meg, majd hagyd hogy csinálja, írd le. Ha nem megy, akkor nem megy.. Annyit kérj h legközelebb ne akkor zavarjon ha már alszol, másnap szívesen letöltöd neki!
Amikor 16 voltam :D jaj
Anyukámék a honfoglaló korszakukat élték nevelőapámmal.
Alszok hétvégén, jönnek be fél 7 kor (még korábban, mint hétköznap kelnék), hogy játszani akarnak.
És oda kellett ülnöm a géphez és kattintani helyettük :D
Annyira abszurd volt. De amúgy mindig tudták a jó választ.
Próbáltam nekik kitenni az asztalra, stb, de ha elment a net, vagy felugró ablak volt, megállt a világ. :)
Neked nem nagy cucc, csináld meg szerintem. Kérd meg, hogy írja össze, hogy mit szeretne és pár napon belül megcsinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!