A nagyapámnál nagyobb gyökér létezhet vajon?
5 éve találkoztam vele utoljára, azóta nem is volt kíváncsi rám, pedig itt lakik 2km-re. A húgom most 5 éves, életében 1-szer látta, amikor megszületett, nem is érdekli. Az unokatesóimnak most vett 1 házat, de én egész életemben semmit nem kaptam tőle... Mégcsak fel se hív soha a szülinapomon, névnapomon, soha, szerintem aztse tudja mikor van. Az élettársa nevére iratta az egész vagyonát, tehát mi, a rokonai semmit nem fogunk belőle kapni. Az élettársa 30 éves fia is ott lakik nála, nem dolgozik, nem csinál semmit csak fekszik egész nap, ráadásul drogos, börtönben is volt, priuszos, de ő a nagyapámnak az etalon, a szent ember... Aztán az élettársa unokáját is ő istápolja egész nap, laptopot, meg mindenféle drága dolgot vesz neki, ő megy érte a suliba mindennap, meg a háza televan az ő képeivel... Most 70 éves, lehet h nemsokára meghal aztán nem érdekli, hogy nem látja az unokáit soha. Én a temetésére se mennék el ha meghalna szerintem, mert már nem tekintem rokonomnak...
20/F
A kapcsolatoknak az alapja nem a penzrol szol, s lehet az rokon vagy barat, esetleg szuloi.
A Nagypapad gondolom, hogy a szuleiddel nem tartotta a kapcsolatot, tehat koztuk mar valami megromlott, s ezert nem talalkoztok Vele.
A legnagyobb gyökeret itt láthatod, de a föld sajna takarja xD :)))
A nagyfaterodról meg annyit hogy ez a tökéletes példája, annak hogy egy nő (élettárs) hogy el tudja csavarni az ember fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!