Mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

16 vagyok

Anyumék retardáltak de komolyan

Ma hazaküldtek a suliból mert nagyon rosszul lettem

Erre anyamek csak annyit vagnak ra hogy: ez azert van mert nem mozogsz..

Tudni kell rolam hogy szivbeteg vagyok de ok nem ismerik be..

Meg mikor korhazban voltam ez az ugy miatt akkor is az volt hogy: biztos nem talalnak majd semmit

Es zarojelentesen tachycardiat veltek felfedezni

Szoval en neveloszulokhoz szeretnek menni mert nem birom hogy itt b*sztatnak.. Allandoan nyavajodnak hogy en mekkora szar vagyok stb..

Valahogy meg lehet oldani hogy athelyezzenek?

2018. okt. 2. 20:22
1 2
 1/17 anonim válasza:
90%

A mostani szüleid nem a vér szerinti szüleid ?

Megoldani meg lehet a legközelebbi gyámügyi hivatalba el kell menned,és ott négyszemközt úgymond kiteregetni a családi szennyest.A te életed,jogod van döntéseket hozni !

2018. okt. 2. 20:29
 2/17 A kérdező kommentje:

De vérszerintiek..

Az a gáz hogy védelem alatt vagyok

Szóval engem ott ismernek

A gyámügy elött adják a szépet..

2018. okt. 2. 20:32
 3/17 anonim válasza:
100%
Miért vagy védelem alatt?
2018. okt. 2. 21:13
 4/17 A kérdező kommentje:

Nagyot Hibáztam

Nem nagyon szeretném elmondani az okot...

2018. okt. 2. 21:15
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Szia. Nos 2 dolgot tehetsz. Vagy bemész a gyámhivatalba, és ott elmondod, mit szeretnél. Mivel 16 vagy, már simán adnak a véleményedre, és számít az akaratod. Vagy a családgondozónak jelzed, mit szeretnél. Amúgy ha van olyan rokonod, ismerősöd vki akinél tudnál lakni, és nagykorú, akkor kérheted a "szülői ház elhagyását". Ezt 16 év felett lehet kérni szintén a gyámhivatalnál. Amúgy ismeretlenül azt gondolom, minden 2 emberen múlik. Lehet anyudék nem értik meg, ha rosszul vagy, és hazaküldenek...de azt gondolom ennek kell, hogy valami előzménye legyen.
2018. okt. 2. 21:23
 6/17 A kérdező kommentje:

Azt hiszik hogy lógni akarok a suliból

Pedig semmi okom nincs lógni

Könnyű az anyag

Birom az oszt társaim stb..

Ezért nem akarják hogy kórházba kerüljek mert sok lesz a hiányzás és elkönyvelik hogy: biztos semmmi baja nincs..

2018. okt. 2. 21:49
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem, egyedül is tudod intézni. Elmész a háziorvosodhoz, kérsz beutalókat és kivizsgáltatod magad. Adnak igazolást is, szóval ilyen szempontból nem függsz a szüleidtől.
2018. okt. 2. 22:08
 8/17 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem inkább keress fel egy pszichológust, és beszélgess el vele a problémáiról. Az, hogy ráirták a papírodra, hogy tachycardia, az nem jelent semmit. Tachycardia = gyors szívverés. Tehát, ha nekiállsz futni ugyanúgy tachykardiád lesz, ahogy nekem is. Ne képzelj be magadnak mindenféle hulyeséget.
2018. okt. 2. 22:11
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem képzelem be magamnak

Nyugalmi állapotban 121/min a pulzusom

Elmondom hogy 90-95 a normális

Futás közben felmegy 206/min-re :D

2018. okt. 3. 06:52
 10/17 anonim ***** válasza:
93%
És mi a bajod? Mert a magas pulzusszám egy tünet vagy az se, bizonyos esetekben csak egy állapot/adottság
2018. okt. 3. 06:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!