Apák, anyák! Ti szoktatok együtt fürödni a gyereketekkel?
Velem annó fürdött anyukám,nem rendszeresen, de volt rá példa.(lány vagyok)
Van egy ismerős család, ott a kislány simán fürdik az apukájával (apukán alsógatya van)
Míg egy másik férfi ismerős szintén fürdik a lányával. Ő ruha nélkül.
A Lol cimu filmben is van olyan jelenet, hogy anyuka es a kisebb lanya furdik, mire bemegy a nagy, es o is oda ul. En special azt sem tartottam betegnek. + Nem vagyok egyaltalan szegyellos.
ha lenne kislányom, vagy kisfiam, nyugodt szívvel ülnék be vele fürdeni a kádba, ugyanis mint férfi, és férj, számomra együtt töltött idő és szórakozást jelent ez, mintsem az, aki azt gondolja hogy ez beteg.. inkább azzal van baj, ugyanis szexuális, intim nézőponttal közelít a dolog felé, miközben egy szülőnek még csak az eszébe sem jut semmi hasonló
természetesen fürdőnadrággal, és a kislányra, kisfiúra is lehet adni valamit
23/F
azt kifelejtettem hogy persze egy meghatározott ideig.. (mondjuk másfél éves koráig) azt hiszem
23/F
Én volt, hogy amikor jóval fiatalabb voltam, együtt fürödtem anyukámmal. A húgommal pedig rendszeresen. Ugyanebben a korban, volt, hogy fürödtem, és apukám (teljesen elöltözve) bejött, leült a kád mellé, és pancsolás közben beszélgettünk.
Ebben szerintem semmi kivetnivaló nincs, bár nyilván csak egy bizonyos életkorig okés a dolog.
17/L
Nem vagyok szülő. Gyerekként sokat fürödtem együtt az apukámmal és a bátyámmal. Néha anyával. Kb. öt éves korig. Meztelenek voltunk. Semmi kivetnivaló nincs ebben. Egy négy éves kisgyerek úgysem azt fogja kérdezni, hogy mi van ott középen, vagy miért különböző.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!