Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám össze jött egy nővel...

Apám össze jött egy nővel hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok a szüleim elváltak 2 éve anyukám feleségül ment egy másik férfihoz akit én nem kedvelek és amit is apukámmal élek akinek meg mondtam hogy nem akarom hogy neki is legyen valaki mert az nekem fájna eddig nem is volt. De tegnap hogy haza jöttem a koliból apa aludt és csörgőt a telefonja fel akartam venni de nem tudtam de észre vettem hogy beszélget egy lányal akit látásból ismerek is meg néztem az üzenetet amibe elég intim dolgokról volt szó az ált az üzentben hogy nagyon jó volt veled már várom a vasárnapot hogy együtt legyünk apa meg azt válaszolta rá hogy én is várom tovább nem olvastam mert elhánytam volna magam. Össze is vesztem emiatt apával és nem szolok hozzá. Hogy teheti ezt meg főleg azért mert apa 40 éves a lány meg 21 látásból ismerem is mert egy faluban élünk. Mit tegyek most nem akarom hogy apának legyen kapcsolta mert az nekem fája. Mit tegyek ?
2018. szept. 29. 18:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
87%
Azt tegyed, hogy tèrjèl èszhez. Attól, hogy apukàd apa mèg fèrfi is. Màs lenne, ha odavitt volna valakit, aki gonosz veled. De mèg a làthatàron sem volt senki, amikor te màr kijelentetted, hogy ő maradjon egyedül. Gondolsz nèha magadon kîvül màsra is? Egyèbkènt milyen hogy veszed a bâtorsàgot, hogy beletúrj apukàd telefonjàba. Bezzeg, ha ő túrna bele a te cuccodba, akkor itt virnyognàl, vagy ha kèt èv múlva pl lesz valakid,ès ő elutasitanà, akkor is. Nagyon mèllyen nèzzèl magadba, ès vàltozz meg. Mert most egy önzö kis, inkàbb nem irom le mi vagy.
2018. szept. 30. 23:49
 22/26 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon komoly problémák vannak veled..

Egyrészt ezért a szüleidet is okolom, mert nyilván ők neveltek ilyennek, vagy nem foglalkoztak veled annyit, és ezért vagy ennyire frusztrált, nem tudom..

De mindettől függetlenül 16 évesen tényleg magaddal és a barataiddal kellene foglalkoznod, a fiúkat nézni, nem pedig apad maganéletével foglalkoznod.. Ha meg szereted apukadat, nem az lenne a legfontosabb, hogy őt boldognak lásd...?

Ezeken gondolkodj el...

2018. okt. 1. 09:36
 23/26 anonim ***** válasza:
88%
Hát én is 22 vagyok a párom 42 és babát várunk, együtt élünk,szeretjük egymást. Kitudja lehet nemsokára neked is lesz majd egy kistesód :D Ne haragudj,de ezt nem tudtam kihagyni. Önző vagy és buta,semmi közöd nincs apád szerelmi életéhez, felnőtt férfi el tudja dönteni,hogy kivel hogyan tervez és neked ebbe semmi beleszólásod nincs. Ha te lennél a párom lánya én biztosan széjjel szivatnálak,ha megpróbálnád tönkre tenni a kapcsolatomat. Nőj fel és foglalkozz saját magaddal,pasizz be és hagyd őket békén.
2018. okt. 2. 19:32
 24/26 anonim válasza:
60%
Gusztustalanul önző vagy, miért fáj neked mas boldogsága? Remélem neked is hasonlóan kretén gyereked lesz, és visszakapod kamatostul. Már ha találsz valakit aki elvisel...
2018. okt. 4. 09:37
 25/26 anonim ***** válasza:
Miert faj ez neked? Azert mert elvalt es van egy gyereke attol meg lehet neki uj parkapcsolata.
2018. okt. 4. 16:38
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszed te a bátorságot, hogy apád telefonjában kutakodj?! Semmi közösd az intim magánéletéhez.

Nem vagy te a felesége, hogy számon kérd, jeleneteket rendezz, hisztizzél!

Apád fiatal ember.

Nyilván megad neked mindent, amit tud.

A magánélete viszont kizárólag az övé. Nem viszi haza a barátnőjét, habár azt is megtehetné, hiszen már nem férje az anyukádnak.

Persze neked sem könnyű, elváltak, több figyelmet szeretnél, de a kettő nem zárja ki egymást. Attól, hogy csajozik, a ti kettötök kapcsolatán nem változtat.

Ha apád boldog, az neked is jó.

Mégis mit képzelsz?! Nem fogadott cölibátust, mert egyedül nevel téged!

2018. okt. 5. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!