Apám össze jött egy nővel hogy kezeljem?
Remélem, neked se fog fájni, ha apád turkál a cuccaidban, amikor nem leszel otthon, keresgél ezt-azt, hogy mit csinálsz, aztán konkrétan megtiltja, hogy bármilyen barátod vagy kapcsolatod legyen...
Elvégre az úgy fair, ha ő is ugyanazt teszi és azt várja el tőled, amit te teszel vele és vársz tőle...
"Rá írtam ara a lányra hogy hagyón apának békén de meg nézte és még vissza se írt ara amit írtam neki."
Aztán mi jogon? Gyámja lennél az apádnak? Javasolnám, hogy mielött akárhova írsz, forgasd kicsit a helyesírás szótárt. De tényleg... 16 vagy, nem jársz iskolába? Magyarból hányasod van?
"De hogy apa el ment itthonról be menetem a szobájába kicsit kutattam a szekrényébe"
Kutattál, mi? De undorító kis p...cs vagy! Mégis mi jogon kutatsz te egy másik ember szekrényében?
"szinte végig táborban voltam"
Hát én haza sem hoztalak volna a táborból.
"de egyáltalán miért kel neki egy nő"
Jesszus...mert a világ úgy működik, hogy az embereknek társ kell, hogy többé-kevésbé boldogok legyenek.
Mondd, hogy nem vagy 16. Úgy 10 évesnek saccollak. Vagy retardált vagy.
Semmi közöd apukád telefonjához és a dolgaihoz sem.
Neki is jár a boldogság ha tetszik neked ha nem, ezzel a viselkedéssel csak meg fog romlani a kapcsolatotok.
Fogadd el hiszen ő sem élhet örökké a drága iciri piciri lányával, főleg miután talál majd egy pasit akivel lelép a p*csába mert szerelmes lett.
Ha nem tetszik költözz át anyukádhoz, bár neked úgy tűnik senki nem szimpatikus aki valamelyik szülődhöz tartozik.
Nem vagy te 16 vagy beteg vagy. Az en 5 evesem is fel tudta, ha nezehen is, fogni, hogy anyunak/apunak valas utan lett masik parja. 16 evesen ugy kepzelted, apukad hatralevo eleteben teged fog korbeugralni, fizetset es szabadiejet a te kizarolagos kiszolgalasodra aldozza es elkotteti magat, kasztraltatja magat es mar csak varja az unokakat.
Kezeles: foglalkozz tobbet a barataiddal, a tanulassal. Olvass iylen temaban konyvet, kerdezd meg az ismeroseidet masnak is rossz erzes volt-e, elmuik-e stb.
Sajnos el kell fogadni, hohy apukad az nem csak apa, hanem ahohy anyukad mellett is ferfi volt es szexeltek ugy most vagy kesobb de lesz neki is uj tarsa/baratnoje. Sird ki magad, hogy mar nem vagy gyerek, foglalkozz a sajat nemi ereseddel testileg es lelkileg is. Ha kell vegyel igenybe pszichiatriai segitseget. Keresd meg pl a gyerekorvost es mondd el neki hogy pszichologussal akarsz beszelni es annak mondd el ezt a bajod.
Az hohy szerinted 21 eves a lany...hat apukad jo pasi lehet vagy a lanynak van hozzad hasonloan apakomplexusa:-). Gondolj arra, hogy ha ugy alakul ķonnyebben megertitek egymast, hiszen korban kozel fog hozzad allni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!