Mit tegyek ha sokszor sírva fakadok az anyámtól?
Nem kell mások minden hóbortját a melledre szívni. Nagyíven kell rá tenni.
A jutubon sok megoldást találsz az ilyen szituációkra.
Kedves4-es-5-ös!
A hiba természetesen anyádban van. Őt Te nem tudod kigyógyítani ebből, mert nygyon mélyen van benne sérülés. De itt a lényeg, hogy te tanuld meg nem felvenni. Úgy nevezett meta szinten magasabb szinten válaszolgass. (én ezt 6-8 évig tanultam egy kiváló, együttérző orvos- pszichoterapeutától. Egy ilyen "METE" VÁLASZPL: ANYA! Miért teszed, mondod ezt? Miért akarsz fájdalmat okozni? Vagy : Tudod, hogy ez mennyire rosszúl esik? A megtanulás azt jelenti, hogy VALÓBAN fölé tudsz emelkedni a szitunak, hogy TÉNYLEG nem fáj neked.
Mint hasonlo gyötrelmeket elviselt szívesen kommunikálok veled (bármilyen formát is választasz erre) Én vágül megszabadultam. Továbbra is "simfelt" de némi sajnálkozó szeretettel felülről tudtam kezelni ezeket. Az <andorandras@gmail.com> címemet inkább használom.
Együttérzéssel Czoch Andor
Kedves Andor!
Írhatok neked én is, annak ellenére, hogy nem én írtam ki eredetileg a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!