Miért lesz egy férfi, apa, alkoholista?
Amúgy nálunk is a tágabb családban elég bevett szokás az italozás.
Ha valaki csak úgy beállít hozzájuk,akkor piának mindig kell lennie,mert "szégyen ha nincs mivel megkínálni".
Az egyik rokonom pl 35 évesen halt meg,kb 17-18 éves korától kezdve rendszeresen ivott a szüleivel.Eddig bírta a szervezete.Jöttek a gondok a májával,hasnyálmirigygyulladás,stb.
Amikor én is olyan 15-16 éves lettem már engem is akartak kínálgatni,hogy igyak egy sört,stb.
Én soha nem iszok alkoholt,még alkalomszerűen sem,részeg sem voltam soha.
Nekem az egy méreg,én úgy tekintek rá.Másrészt ilyesmire nem szívesen adnék ki pénzt.
30/f
10
Éremben válaszolni akartam neked, kérdező. De te csak egy agyatlan fallokrata vagy. Annak meg minek?
Alkohol helyett bőven elég a szőlő mustját meginni! (Igaz, elég erős hasmenést okozhat - tehát nem veszélytelen...)
Az idegsejteket azonban MARADANDÓ MÉRTÉKBEN károsítja - a Születendő Magzatot Sorsát pedig még fogantatás előtt Mindenképpen Hátrányosan Megpecsételi!
"Miért lesz egy férfi, apa, alkoholista?"
Mert nem bírja már nézni, hogy a felesége egyedül megissza otthon az összes szeszes italt.
Humor kategória? :D
Ui: utóbbi két választ egy kicsit poénosnak találtam...
Viccen kívül: tanulmányi célból íródott ki a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!