Mit gondoltok arról a nőről, aki állandóan az unokával nyomasztja a 30 éves lányát?
Nagyon okos, nagyon jó munkája és képzettsége van, de még nem akar szülni.
Már mindenféle szakképzetlen munkással összerakná, mert sír, hogy neki unoka kell.
Nem az én anyám, a nő se én vagyok, de nekem ez gusztustalan, hogy anyuka már bárkivel felcsináltatná a lányát, és rendesen sír az unokáért.
Én vagyok torz, hogy nekem ez gusztustalan?
"de abban van valami, ha 30 évesen még kilátásban sincs senki, akkor könnyen kicsúszhat az időből" - és szerinted ezt az érintett személy nem tudja? Mindenki tökéletesen tisztában van ezzel egy bizonyos IQ fölött, a szóban forgó nő pedig minden bizonnyal eléri ezt a szintet.
Tapintatlan, bunkó viselkedés ez bárkitől, én nem tűröm senkitől, hogy ilyennel cseszegessenek. Nálam is bepróbálkozott anyám, de helyretettem. Ne vájkáljon a magánéletemben a saját anyám sem! A gyerekvállalás az egyik legnagyobb döntés, aminek a súlyát az ember élete végéig hordozza. Senki ne próbáljon belekényszeríteni másokat egy ilyen döntésbe.
";) na meg egy troger aki azert jar be dolgozni mert otthon unatkozik"
Azért járok be dolgozni, mert pénzt kapok érte!
Unaloműzőnek nem munkahelyre járnék!☺☺☺
Annyiban megértem, az öreglányt, hogy 30 felett már igencsak neki kéne állnia a gyerektémának, ha szeretne anyuka lenni. Ellenben itt a főludas a kolleganőd, neki kéne leállítania egyszer, határozottan.
Ha nem megy, nem véletlen, hogy a nyakára lehet járni bármivel.
"azért számomra kissé túlzás, hogy valaki egy ismeretlen kolléganő élete iránt ilyen szinten érdeklődik"
Szerencséd van, ha te még nem dolgoztál olyan melóhelyen, ahol egy-két kollégánál ugyanazt a szart kell hallgatni napi 8 órában, mint egy beakadt lemezt. Nekem 1 év alatt kijutott ezekből:
- ötvenes csaj, szidja a lányát, amiért semmirekellő és sorban szüli a gyerekeket úgy, hogy se neki nincs melója, se a férjének. Valahol igaza van, de miért én hallgassam ezt egész héten napi 8 órában?
- harmincas pasas, állandó témája, hogy egyszer majd kimegy Amerikába a nővéréhez, és ott kap munkát, nem olyan szart, mint itt; a "mikor mész már" kérdéseket úgy értelmezi, hogy érdekel minket a sorsa, és tovább szövi a floridai álmait. nővére amúgy illegálisan van kint lejárt turistavízummal...
- ugyanez Angliával, huszonéves csaj, váltogatja a "szarul fizet ez a meló" és a "bezzeg Angliában jobb lesz" témákat. angolul még nem tud. egy évvel később még ugyanannyira nem tud.
- negyvenhez közelítő pali, háborúban a világgal. segg a szomszédom, segg az anyósom, segg a főbérlőm, segg a főnök, segg a bátyám, segg a párom főnöke, segg a fiam osztályfőnöke. ekkora seggmágnest még életemben nem láttam. (és persze az elmaradhatatlan "szarul fizet ez a meló" és "kimegyek németbe, ott majd jobb lesz").
"Én vagyok torz, hogy nekem ez gusztustalan?"
Igen. Közöd nincs hozzá.
Gyöpös agyú egyén, akinek konkrétan élete sincs, így nyúzza a lányát.
Mondjuk a lánya is megér egy misét, ha még nem baxta rá az ajtó, úgy istenesen.
Nem baj, ha nyomasztja az unokaval nincs abban semmi gusztustalan.
30-askent kellene nezetni AMH szintet, nehogy aztan lombikozni kelljen...mert kifut az idobol szegeny 30-as.
A barkito csak legyen az viszont nem szep, de majd ha 40 eves koraig huzza a parvalasztast, akkor anyuka nyaggatasa be fog valni es akkor majd mar tenyleg barkitol, de gyorsan babat akarok lesz.
Szoval en ebben nem latok semmi rosszat. Amugy is a kettejuk dolga. Anyuka majd belatja, hogy ugyse akkor szul a lanya amikor o akarja, ha meg a lanyanak nem alakul szerencsesen az elete vagy szerencsesen alakul es imad majd babazni, akkor majd anyuka szavai visszacsengenek a fuleben es arra gondol, hogy o igen bar hamarabb szultem volna. (Vagy nem :-)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!