Mit gondoltok arról a nőről, aki állandóan az unokával nyomasztja a 30 éves lányát?
Nagyon okos, nagyon jó munkája és képzettsége van, de még nem akar szülni.
Már mindenféle szakképzetlen munkással összerakná, mert sír, hogy neki unoka kell.
Nem az én anyám, a nő se én vagyok, de nekem ez gusztustalan, hogy anyuka már bárkivel felcsináltatná a lányát, és rendesen sír az unokáért.
Én vagyok torz, hogy nekem ez gusztustalan?
Előző vagyok.
Mellesleg a nagymama is visszakapta, mert szinte egész nap ő van a gyerekkel, a menye meg a tv előtt fetrengve 140 kg-ra hízott már.meg nem mozdulna... Pfff
#13 Az a közöm van hozzá, hogy hallom, és baromira bosszant!
Az már meg sem említem, hogy a konzervatívabb kolléganők+1 férfikolléga bőszen helyesel.
Marhára bosszant, hogy a lányát gyakorlatilag egy tenyésztehénnek nézi.
Mindegy kivel áll össze, csak valakije legyen.
"Az idősebb szülőnél pedig természetes az a vágy, hogy szeretné megélni unokája megszületését, mert azt úgy élné meg, hogy az ő élete nem volt hiábavaló, folytatódik."
Lesz.arom, hogy a mai 50×-évesek hogy élik meg, hogy még nincs unoka.
A lánya élete, nem az övé.
Amúgy meg lefogadom, hogy fele részben a dicsekvés vágya hajtja, ő is mutogathasson képeket az unokáról stb...
Köszi!
Ma később megyek be, hála Istennek, meg péntek is van!👍
"Én vagyok torz, hogy nekem ez gusztustalan?"
A 3-6-7 után biztosan lehet állítani, hogy TE vagy a torz, gusztustalan, gyűlölködő, más életébe belemászó, aberrált személy.
"A 3-6-7 után biztosan lehet állítani, hogy TE vagy a torz, gusztustalan, gyűlölködő, más életébe belemászó, aberrált személy."
Akár csak te, aki ennyiből alkotsz véleményt!
"Aberrált" 😅😅😅😅😅
Te nem vagy komplett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!