Mit gondoltok arról a nőről, aki állandóan az unokával nyomasztja a 30 éves lányát?
Nagyon okos, nagyon jó munkája és képzettsége van, de még nem akar szülni.
Már mindenféle szakképzetlen munkással összerakná, mert sír, hogy neki unoka kell.
Nem az én anyám, a nő se én vagyok, de nekem ez gusztustalan, hogy anyuka már bárkivel felcsináltatná a lányát, és rendesen sír az unokáért.
Én vagyok torz, hogy nekem ez gusztustalan?
12-es írta:
"És ehhez neked mi a franc közöd van, már bocs?!"
Szerintem az a köze hozzá, hogy beszélgetni szeretne róla, ez pedig egy fórum.
Neked pedig ahhoz mi a franc közöd van, hogy ő miről szeretne eszmét cserélni?
"és azt hiszi ma is ez a modi h a nőnek ura vam.. Ma már a nő választhat jovot,életet párt,egyenranguként.."
Ez az ő fiatalkorában is így volt már bőven.
Igen, gusztustalan az anyuka, de abban van valami, ha 30 évesen még kilátásban sincs senki, akkor könnyen kicsúszhat az időből. Azért az első gyerek jó, ha 30-35 között jön. Persze ha akar egyáltalán szülni a lány.
A kérdésre válaszolva: a nőről azt gondolom, hogy félrenevelte a gyerekét, mert még 30 évesen sincs párja, és ugyanakkor viszont nem fogja fel, hogy amit elcseszett azt már nem tudja megváltoztani azzal, hogy cseszteti.
Lehet a lánya szép, okos blablabla, de 30 évesen már nagyon kevés férfinak fog kelleni, és 35 évesen pedig már senkinek se. Még a 80 éves taták is a huszonéves lányokat hajkurásszák, ha megtehetik. Miért? Mert az emberi biológia az utóbbi évezredekben max 40 évet kellet kibírjon, mert az átlagéletkor olyan 30 év volt. Pl. ezért nincs foghullásunk 20 évesen, 30 évesen, stb. , és ezért számít 30 évesen vénlánynak.
A nagyon felvilágosult emberek elítélik a régi szokásokat, csak éppen a tudományt sem képesek elgogadni, ami azt mondja, hogy egy nőnek 20 és 30 között legjobb szülnie.
Jajj ne, rögtön betalálta ezt a kérdést néhány ősmami. Fogadjátok el, hogy a lánynak így kényelmes az élete, gyerek NÉLKÜL. Mindenkit csak addig érdekel a gyerek meg addig mondogatja hogy "SZÜJJÉ" amíg meg nem teszi, utána le van sz..rva. A kérdésben szereplő nő egyenesen gusztustalan, tudom a saját anyámról, ő is ilyen. Mióta kiderült, hogy nem lehet gyerekem, békénhagy szerencsére.
Amúgy írta valaki, hogy "titeket is anya szült". Igen, mert az anyjuk gyereket akart, DE ŐK NEM AKARNAK. Istenem...
"de 30 évesen már nagyon kevés férfinak fog kelleni, és 35 évesen pedig már senkinek se"
Ezt a phaszsagot honnan szoptad? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!