Nincs saját ágyam, se magánéletem?
Panaszkodtam, hogy nincs cipőm, amíg nem találkoztam valakivel, akinek nincs lába."
( Perzsa közmondás )
Hát első, ha a 18 éves gyerekem úgy döntene, hogy kipakolja ah én házamban az én szobámat és kidobálja az én dolgaimat, akkor már csomagolhatna is, és mehetne a cuccok után.
Értelmes ember ezeket a dolgokat megbeszéli.
15!
És szerinted, ha nem értelemé szülő, akkor mennyire tolerálná, ha a gyerek kidobálná a cuccait? Akármilyen is, besuelnjj kell vele, nem onalloskoadni egy ilyen helyzetben, mert esélyes, hogy úgy járna, mint ahogy írtam. Pedig én értelmes vagyok, van külön szobája a gyerekemnek és ez egyúttal azt is jelenti, hogy én pl be se teszem oda a lábamat, ha nem kapok rá engedélyt.
#11 ez a "afrikában éheznek edd meg a tökfőzeléket" felnőtt verziója? Ja, valakinek nincs ágya, akkor kérdező nyugodtan aludjon 18 évesen az anyja mellett az ágyban amit nemrég szétkufircoltak a szülei? Valakinek meg nincs internete, mi lenne ha a tiédet nem arra használnád hogy okoskodsz?
Kérdező, azért barátoknál kérdezz körbe, hátha valakinek normális szülei vannak, ha a barátnőm lennél és ezt elmesélném anyámnak szerintem simán belemenne hogy itt aludj, csak létezik még hozzá hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!