Anyaként hogyan tegyem túl magam azon, hogy veszélybe sodortam a gyerekem?
A lányomnál voltunk aki arra panaszkodott,hogy reggel óta fáj a háta és a dereka. Én adtam neki egy fájdalomcsillapítót és mondtam,hogy feküdjön le. Az apja erősködött,hogy nézesse meg az orvossal,de én azt mondtam,hogy minek rohangáljon feleslegesen,biztosan túlhajtotta magát és jobb lesz ha pihen. De végül a férjem bevitte a kórházba, és kiderült,hogy veséjében elzáródott egy véna...Ha lefekszik aludni sokkal nagyobb baj lett volna.
Szörnyen érzem magam,bűntudatom van. A lányom nem haragszik ràm,de én nem tudom megbocsájtani magamnak hogy felelőtlenül viselkedtem.
A kérdés alapján egy fiatal gyerekre gondoltam, nem egy majdnem középkorú nöre a " veszélybe sodortam a gyerekem" kitételnél.
Ennyi idös embernek magától is van annyi esze, hogy el tudja dönteni, kell-e orvoshoz mennie vagy sem és nem az anya/apa kell, hogy megmondja!
Figyelj, igen, durvának hangzik ami történt de gondolj bele hogy a hátfájások 99%-a sokkal egyszerűbb, honnan kellett volna tudnod hogy ez most pont komolyabb?
A lényeg hogy eljutott orvoshoz.
Egyébként ez kicsit morbid de ha ez megnyugtat egy vesével is simán lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!