Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy 21 vagyok, és a barátnőmmel most készülünk kiköltözni Németországba. Amikor bejelentettem kb 1 hónapja, akkor anyám fogta magát, és odaadott egy papírt, amire fel volt írva, hogy amióta 18 lettem mennyit költöttek rám, (560000 Ft), és mondta, hogy ezt minél hamarabb fizessem vissza, meg amúgy is, 18 év alatt több milliót költöttek rám, így ha megjön a fizikai, gondolhatnék rájuk. Megjegyzem, nem egy villába költözünk, hanem egy kis lakásbaert egyelőre nem fogok sokat keresni. Mit csináljak most?

2018. szept. 22. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Ha ennyire nem vagy tisztában semmivel, akkor jobban tennéd, ha nem mennél külföldre, mert nagyon ráfizethetsz.

Mit csinálj? SEMMIT!

Anyád hiába ír fel akármit, meg hiába költöttt rák akármennyit, ez nem kölcsön, amit vissza kell fizetni, azaz nem követelhet semmit.

2018. szept. 22. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Költözz! Soha többé ne keresd!
2018. szept. 22. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondd neki, hogy majd gondolsz rájuk és többet ne keresd.

Amúgy meg semmit nem kell csináljál, én megszakítanám velük a kapcsolatot ezután.

2018. szept. 22. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:
“megjön a fizikai,“???? Mi?
2018. szept. 22. 13:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

“megjön a fizikai,“???? Mi?"

Autokorrektur, "megjött a fizetés" lett volna, amit a kérdezö írni akart!

2018. szept. 22. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolat megszakítás,a férjem velem lakott és haza kellett adni 100 150 ezret Anyucinak meg a élősködő öccsének,eredménye minden formában megszakította velük a kapcsolatot.. Az ilyen szülők nem szeretik a gyerekeiket pusztán befektetési érdekből,pénzért. Férjem közölte Az anyjával mikor jött vagdalkozni h adja haza a következő pénzt mert kell a tesónak faltól falig érő tévé neki meg szoba bicikli,persze dolgozni egyik se akart... És közölte ráadásként h eszünkbe ne jusson kölyköt csinálni mert a pénze neki kell és akkor a gyerek elviszi csak. Na A férjem akkor megfogta Anyuci karját kikísérte közölte hidegen h számolja össze a tápszert is kifizeti visszamenőleg, és utána takarodjon el,és felejtse el h két fia van...
2018. szept. 22. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
Magyar szülőtől ezt lehet várni,érdekből szülnek csak..
2019. jan. 5. 23:25
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon sajnálom, hogy ilyen édesanyád van :( miért szült téged? Egyáltalán minek vállalt gyereket?? Olyan szomorú ez. Nem létezik törvény, hogy ő bemond egy számot, és fizesd ki:) sőt, számlát vagy bármit is lobogtathat, akkor sincs visszafizetési kötelezettség. Milyen elmebeteg dolog ez már... Azt gondolja, hogy te most kint nagy eurókat fogsz keresni, ő meg szépen lenyúlja. Ne hagyd magad... Szerintem egy édesanyának arra kéne buzdítania a gyerekét, hogy ha már kikényszerül külföldre dolgozni, gondolom édesanyád nem tud segíteni, autó - lakás vásárlásban, hogy rakj félre és a jövődre rakd félre a pénzed, amiért megdolgozol! Szégyellje magát anyukád!
2019. jan. 6. 10:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!