Szerintetek miért csinálja azt anyám, hogy akármilyen beteg vagyok is elküld suliba?
Figyelt kérdés
Most megkérdeztem tőle, hogy miért küldött el lázasan. Erre, mert "el kell járnod, be kell fejezned az iskolát". 4 éve egy napot nem hiányoztam a suliból, ez bolond.2018. szept. 21. 10:25
11/13 anonim válasza:
Vannak ilyen munkafétises őrültek, ahogy az egyik előző írja, képesek tüdőgyuszival meg bubópestissel bemenni dolgozni, tojnak rá, hogy mindenkit összefertőznek, ők aztán megmutatják, hogy a munka hősei. Valami komplexus lehet.
12/13 anonim válasza:
8-as, nekem is volt ilyen kollégám, ha a belét húzta maga után kiskocsin, akkor is bejött, pedig a vezérkar nem volt hajcsár ilyen téren, semmilyen szankció nem érte azt, aki betegállományban volt (sajnos vannak ilyen helyek is). Mindig rászóltunk, hogy menjen haza. Hiszen nem omlik össze a rendszer, ha pár napig otthon van, de legalább ki tudja pihenni magát, nem hetekig vergődik a takonyban. Másrészt hosszútávon többet ér az egészsége. Harmadrészt meg a mi egészségünk is többet ér, kinek jó az, ha kifekszik az egész banda egy sztahanovista miatt?
13/13 anonim válasza:
Hányszor tervezed még megkérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!