Miért jó apámnak, ha akármilyen beteg vagyok, csak azt mondja, hogy diliházban lenne a helyem, vagy "megbolondultam"?
Nem mostanról van szó.
De mással még a nagyszülei se tesznek így, ha lázas például. I lŐ meg magából ki kell, mintha embert öltem volna. Azt hittem az idősebbek csinálnak így, mert régen, ha "megdöglöttek" is menni kellett.
Vagy valami baja van?
Ha egyébként is agresszív ember, pl. rendszeresen szóban támad, aláz téged (és/vagy anyukádat, vagy tesódat, ha van), akkor ez a hozzáállás is az agresszió, a bántalmazás része. Nem kell hozzá mentálisan betegnek lenni, "elég" a nagyfokú önzés (egoizmus) is, rossz elképzelésekkel társulva a családi kapcsolatokról.
Nem mellesleg a verbális bántalmazás is bántalmazás, súlyosan jogsértő, senki nem köteles elviselni.
Ha viszont más "dilije" nincs, tehát ha csak ezen a területen fals a hozzáállása valamilyen okból, akkor passzolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!