Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik 27 éves kor felett...

Akik 27 éves kor felett hazaköltöztek a szüleikhez, hogy viselitek az újbóli gyerekszerepet?

Figyelt kérdés
Változott a kapcsolatotok? Újra ugyanúgy kezelnek mint mielőtt elköltöztél? (Szabályok, magánélet hiánya, stb) És hogy viselitek, hogy évekig önálló háztartást vezető emberek voltatok, most pedig újra a gyerekszoba az otthonotok?
2018. szept. 15. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Egy normális családban, ha visdzaköltözöl, akkor nyilván teljesen független nem lehetsz, de nem is gyerekként, hanem egyenlően kezelnek.Persze nem mindegy mennyi idő telt el az elköltözés óta.
2018. szept. 15. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem pasihoz futottam elsőre se h vissza kelljen kuncsorogni magam ovodába a terrora ami otthon volt. Van am albérlet is. Biztos nem kérnék a porázbol 27 évesen h a bugyimat is átvilágitsák otthon.. Nálunk sajnos azt is átnézte apám,nem oknélkül léptem le onnan..
2018. szept. 16. 00:18
 3/3 anonim válasza:
Sztem ez szülö függö is. Nekem a szüleim elvaltak , anyahoz barmikor mehetnek es ismerve anyut nagyon jol meglennenk. De apam(egy arrogans,parancsolgato,mindenkit kihasznalo ember) es az uj nöje,aki fiatalabb mint en.. akkor inkabb a hid ala...
2018. szept. 18. 21:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!