Ti megengednétek ezt? Bővebben a leírásban.
Engednétek hogy a 16 éves lányotok együtt aludjon a vele egy idős barátjával akivel 4 hónapja együtt vannak? A szüleim is ismerik. Anya kicsit jobban ismeri mint apa de mindketten jó véleménnyel vannak róla. De apa valamiért elég szigorú. Lehet hogy azért mert én vagyok az első gyerek. Még nem volt sose barátom se. Nem is kérdeztem még ilyet tőlük mert nem igazán merem. Kíváncsi vagyok ki hogy reagálna egy ilyen kérdésre és engedné-e. A fiú egyébként nagyon rendes. Nem erőltet rám semmit. És lefekvésről nem lenne szó.
Bocsánat ha kicsit bonyolultan fogalmaztam.
A válaszokat előre is köszönöm.
Persze, hogy nem komoly, ha nem hagyod, hogy komollyá váljon...
Mikor tanul? - Hétközben, vagy pl semmikor - én rendre 4-es, 5-ös között ingadoztam egy nem gyenge középsuliban úgy, hogy otthon elő se vettem a könyveim, csak órán odafigyeltem. Illetve később volt, hogy tanultam - mikor összejöttem az első barátommal, sokszor leültünk együtt matekozni délutánonként. :) Ez fel se merül, hogy esetleg tanulhatnak együtt?
"van saját ágyuk, saját családjuk" - és? Ezt úgy írod, mintha egy ottalvástól automatikusan odaköltözne a sráchoz, és hozzámenne feleségül... Osztálykirándulásra se engedted el őket? Végülis minek? Otthon is maradhatnak, van saját szobájuk :DD
"vasárnap délután találkozott vele és jött haza este" - ez cuki, de nem kapcsolat.
Látom teljes a fogalomzavar. Mint írtam, nem minden tizenéves gyerek vágyik komoly kapcsolatra ebben az időben.
A lányaimnak bőven elég vlt, hogy kétköznap iskola után találkozak kicsit, illetve hétvégén valamelyik nap.
Mint írtam, maguk miatt tanultak, erős gimibe jártak, állatorvosira illetve orvosira mentek.
Nyilván nem volt sétagalopp. Emmelett pedig lovagolni, sportolni jártak és élték a szociális életüket a barátaikkal.
És mivel az akkori barátiak is a tanulást részesítették előnyben, bőven elég volt nekik ennyi.
Egy középiskolás kapcsolat szerintem nem is kell, hogy komoly legyen. Minek, hiszen gyerekekről beszélünk. Felesleges elsietni.
És most már az egyik lányom végzett, szép házassága van, a másiknak valóban komoly kapcsolata a vőlegényével. Örülnek, hogy a gimis éveiket nem úgy töltötték, hogy rá voltak cuppanra egy srácra.
A fiam viszont szeretettt volna a barátnőjénél aludni, egyszer-egyszer engedtem szünetekben, de rendszeresen nem. Akkor persze puffogott, de most meg köszöni, hogy szigorú voltam.
Mindenesetre nem kell belekötni abba, ha valaki másképp gondolkodik, köszönöm, de az én módszerem bejött, mindenki foglalkozzona saját gyerekével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!