Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy dolgozzam fel, amit apám...

Hogy dolgozzam fel, amit apám tett?

Figyelt kérdés
Apám kikezdett a nagymamámmal. A szüleim már 12 éve elváltak, anyám fogta magát és lelépett azóta se tudni róla semmit. Az anyja jó kapcsolatot ápol velem, vagyis az unokájával, néha meg is szokott látogatni, de inkább én megyek hozzá, 10 percre lakunk egymástól. Egyik nap átjött hozzánk amikor nem voltam otthon, mert előző nap itt felejtette a szemüvegét. Apám behívta és ajánlatot tett neki. Ő faképnél hagyta. Láttam, hogy napok óta bántja valami és nagy nehezen elmondta ezt. Egy világ tört össze bennem. Hatalmasat csalódtam. Nem mondtam neki semmit, erre nincs elfogadható magyarázat. Hogy tehetett ilyet az apám?
2018. szept. 6. 18:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8%

A jó öregasszony, amikor sikít, ahogy a kezed köré tekered a hátát! Ki kell kormolni az öreg kéményt!

De most komolyan, apád volt mostanában szemészeten?

2018. szept. 7. 06:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez szerintem kamu.
2018. szept. 7. 10:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó kommenttől szerintem is kamu.
2018. szept. 7. 10:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Bárcsak az lenne.
2018. szept. 7. 17:15
 15/16 HaEv ***** válasza:
90%

Kedves Kérdező!

Teljesen normális a felháborodásod. Úgy tűnik, édesanyád nem véletlen menekült el. Ha egy fickó ilyet megenged magának, akkor korábban már sok dolgot megengedett magának, ami egyáltalán nem helyes!

Vigyázz! Szerintem költözz át a nagymamádhoz. Teljesen érthető az ő szégyenkezése, de igazából nem ő tehet erről! Ezt fontos lenne tudatosítani vele! Az, hogy az apád egy gyökér, arról nem ő tehet.

2018. szept. 8. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek, kérdező... Az egy dolog lenne, ha a családból egy férfi halálosan szerelmes lenne a másik ágról valakibe, de itt szerintem nem erről van szó. Ha pedig csak a testiségről, igazán gondolkodhatott volna az apád, hogy milyen hatással lenne ez rád. Neked mindkettő családtag, így persze, hogy betegesnek érzed a szituációt. Nem tudom, mit lehetne csinálni, de próbáld úgy felfogni, hogy apád meghülyült, és volt egy nagyon rossz pillanata. Vagy nagyon magányos, olyannyira, hogy erre vetemedett. Nem ismerkedik amúgy?
2018. szept. 14. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!