Miért nem tudja elfogadni apám, hogy amikor csak alkalmam van rá, magassarkút hordok?
Minden héten, vagy második héten megkapom. Vasárnap, ha megyek templomba, magassarkú van rajtam, olyankor az a baja apámnak, hogy siessek, menjek gyorsabban, mivel ő szinte mindig szalad a templomba, nem tud lassan járni. Ha meg mondom, hogy magassarkúba nem lehet rohanni, mint az őrültek, akkor megkapom, hogy akkor hordjak laposat, meg kapom azt is, hogy nem lehet magassarkúba járni.
Vagy másik alkalom, hogy elmentünk valami koncertre, ahol ültünk, majd akkor is kezdi, hogy minek magassakú, hogy állhatnak benne a lábujjaim, ha ilyen hegyesebb az eleje. Vagy egyszerűen van, hogy elkísérem bevásárolni, mert egyedül nem tud menni, mert semmit nem hoz szinte, akkor is kapom, hogy minek veszek fel magassarkút. Annyira unom már, hogy hiába mondom neki, hogy foglalkozzon azzal, hogy rajta mi van, én nem azért vettem meg a magassarkú cipőimet,hogy ne hordjam őket.
25 éves vagyok, nem akarok még elköltözni, mert megmondtam, hogy pár évig még gyűjteni szeretnék, hogy aztán vegyek egy saját lakást, a külön albérlet pedig elégge visszahúzna spórolás terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!