Anyám miért példálózik nekem mások boldogságával, amikor én meg tök boldogtalan vagyok?
Ne nyalogasd a sebeidet. Ne görcsölj! Élj!
Járj társaságba. Akár e gyedül is színházba, koncertekre.
Menj el klubokba, akár egy dzsessz klubba.
Vannak kiránduló társaságok, hirdetik magukat. Csatlakozz. Vannak társasutazások. Csatlakozz.
Barátokat gyűjts, s azoknak a baráti körében akár megismerkedhetsz azzal, akit neked rendelt a jó Isten, a természet, ahogy akarod.
Ne foglalkozz, hogy mit mond anyukád, mert mi, szülők agyon aggódjuk magunkat, hogy ha mi nem leszünk, akkor
mi lesz egyedül a mi kicsikénkkel.
Járj könyvtárba. Járj tonázni. Törődj magaddal.
Belülről jön kifele a sugárzás.
Emlékszem, amikor elváltam, sokáig egyedül voltam. Aztán megráztam magam. Egy férfi kerülgetni kezdett. S akkor ösztönösen kinyílik a nő, mint a tubarózsa, és azt a férfiak megérzik, azonnal 4-5b udvarlóm akadt volna.
Szóval kifele, kifele, kifele!
Hajrá!
Mondd, hogy neki kellett volna megtanítania a pasizást, de egy nulla volt anyaként, ahogy most is demonstrálja, hogy mennyire nem lehet mintát venni róla.
Hidd el, többet nem fog szekálni ezek után.
Ez tipikus sorozatgyilkosok érvelése, Kérdező. Amikor azzal mosdatunk valamit, hogy bezzeg másnak még rosszabb...
Ugyanaz, mintha a sorozatgyilkos azzal védekezne a bíróságon, hogy jajajajajjjj bíró bácsi kéremszépen én olyan jó fiú vagyok, csak tíz embert öltem meg, nédda az a másik az hatvan embert ölt le, tessék engem elengedni...
"A boldogság belülről jön, nem kívülről kell várni."
Ez egy jó reklámszöveg lehetne...
...a vibrátorodon.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!