Ül egy ember a konyhában, ezért anyám nem enged zuhanyozni? Tényleg feküdjek le retkesen?
Sokak nem tudják, de leírom hogy Magyarországon több helyen létezik olyan háztömb ahol a lakások úgy vannak kialakítva hogy a konyhán át kell bemenni a fürdőszobába vagy az egyik nagyszobán keresztül, de olyan lakások is vannak ahol mindkét helyiségből be lehet menni, a fürdőbe de sokan az egyik ajtót kiiktatták és befalazták ha saját tulajdonú a lakás. Én is örököltem ilyen lakást, azért tudom. Anno nagyapámé volt. Nagyon régen amikor működtek itt a bányák ezek kifejezetten a bánya dolgozóknak voltak a szolgálati lakásai. Aztán önkormányzati bérlakások voltak tudtommal, bár sokuknak már sajátjuk volt, a konkrét igazságot nem tudom. De a lényeg hogy nagyapám megvásárolta a lakást amikor a bányák megszűntek és eladták az önkormányzatnak őket. Ő nála két oldalon lehetett a fürdőbe bejutni konyhából, meg a nappaliból is. Én a nappaliból való bejárást kiiktattam mert oda beépített szekrénysort tettem és kellett annak a hely. Meg sokan mások is így oldották meg.
Egyébként elmondom a kérdezőnek hogy attól hogy ott ül apád egyik munkatársa nyugodtan fürödhetsz most istenem biztos már látott egy fiatal lányt pizsamába, hálóingbe nem értem mit kell ettől parázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!