Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt velem?

Vencsi8 kérdése:

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy anyukám utál. Bármit csinálok rossz. Semmi sem tetszik neki ami velem kapcsolatos (pl. öltözködésem, zenei ízlésem, pályaválasztás)

Egész nap takarítanom kell, ha beteg vagyok akkor is. Ha egy picit pihennj szeretnék akkor én már lusta dög vagyok aki egésznap fekszik. Naponta 6x elmondja hogy a nővérem sokkal másabb mint én, bárcsak ő lenne inkább itthon és nem én. Alig várja, hogy elmenjek a koliba és megszabaduljon tőlem. Minden apróság miatt ideges lesz ordibál utána bevesz egy csomó nyugtatót és egésznap alszik. Már nem tudom mot tehetnék :(

17/L

2018. aug. 28. 19:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként párod nincs aki melletted állna?
2018. aug. 28. 20:40
 12/20 anonim ***** válasza:
48%

Ne foglalkozz vele,nem szülő az ilyen.

Szerintem szeretetthiányos...

2018. aug. 28. 21:03
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Anyád egy szörnyeteg.

Ha 18 leszel, lépj le otthonról, és minden kapcsolatot szakíts meg vele.

Tipikus mérgező szülő.

Attól ne félj, hogy öngyilkos lesz, nem teszi meg.

2018. aug. 28. 21:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyeli a nyugtatót és ilyen az alapviselkedése, akkor simán kábítószerfüggő. Neki kéne belátnia, hogy összesen emiatt pokol az élete.
2018. aug. 28. 23:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem téged utál, hanem súlyos problémái vannak; régebbi sérelmek (esetleg szeretethiány), amit nem dolgozott fel és mostanra teljesen megmérgezték a lelkét. Egy jó pszichológus segíthetne rajta, bár az ilyen embert nem könnyű eljuttatni szakemberhez.

És ha jót akarsz magadnak, minél gyorsabban lelépsz otthonról, mert egy ilyen környezet téged is hazavághat rendesen.

2018. aug. 28. 23:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg olvasd el L. Sipkovits Erikától a Szeretettrl sebezve című könyvet. Sok szülőtípust górcső alá vesz, neked is segíthet. (Neten fent van)
2018. aug. 29. 02:47
 17/20 anonim ***** válasza:
48%
Én leszarnám a helyedben. Mikor azzal fenyeget, hogy megöli magát, mondanám neki, hogy hajrá. Úgyse tenné meg.
2018. aug. 29. 10:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen szülők nem teszik meg, úgyhogy ignorálni kell. Sajnállak, hogy ilyen körülmények között kell élned és tanulnod. Én is azt mondom, ott kellene hagynod. Tanulj, hogy felvegyenek az egyetemre, vagy ahova akarsz menni és hátha még barátokat is találsz.

Fel a fejjel és ne sírj, lesz még jobb is! ;)

2018. aug. 29. 11:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Uccsó vagyok. Nem válaszoltam a kérdésedre. Lehet, hogy olyan családtagjára emlékezteted, akit nem szeretett, Van ilyen.
2018. aug. 29. 11:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Köcsög anyukád, bocs!
2018. aug. 29. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!