Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan momdjam el? Megbuktam...

Hogyan momdjam el? Megbuktam matekból és még nem tudják a szüleim hogy mondjam el nekik?

Figyelt kérdés

2018. aug. 27. 15:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Csori öcsém is ugyan így volt.Vége lett a sulinak minden fa..a volt a nyáron aztán agusztus végén már láttam rajta valami nem oke.Évnyitó elis ment (kozbe a városba csavargott) haza jött akkor mondta meg anyunknak hogy ő megbukott..anyum össze vissza verte
2018. aug. 27. 16:26
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

10. vagyok. Vagy úgy érted, hogy a pótvizsgán buktál meg? Írj már világosan, mert így elég homályos az infó.

Akkor állj eléjük és mondd meg, hogy sajnos nem sikerült.

2018. aug. 27. 16:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen már ma elkezdték a pótvizsgákat. Unokaöcsém ma vizsgázott magyarból.
2018. aug. 27. 17:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Így, apa, anya, a nyáron sem voltam képes összeszedni magam, így ismétlek.

Ciki. :D

2018. aug. 27. 19:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Anya, apa, van egy jó hírem. Újra fogom járni az előző évfolyamot, mert ismeritek a mondást: Ismétlés a tudás anyja." :D

Félretéve a vicceskedést, biztosan nem fognak miszlikbe aprítani, ha egész évben nem tudták, hogy bukásra állsz, s még nyáron sem mondtad, hogy pótvizsgázni fogsz.

2018. aug. 27. 20:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ismétlés a tudás anyja, vizsgaismétlés meg a tudás k**a anyja. Hát, kérdező, ez ciki.

De hogy-hogy nem vágták le egész évben, hogy milyen rosszul állsz ? Tényleg ennyire nem figyelnek rád ?.. Most a pótvizsgán buktál meg ?

Ha igen, kérdésedre válaszolva...mondd meg nekik, hogy nyáron sem tanultál, ne nagyon halaszgasd a színvallast.

2018. aug. 27. 22:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyítványosztás után nem vették észre? Nem kérték el, nem nézték meg?
2018. aug. 27. 23:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is azon gondolkoztam, mint az előző..Nem kérték el az év végi bizonyítványt, akár a szülők, akár a nagyszülők?

Miért most jut eszedbe?

Nem akartak még új tankönyvekért menni?

Pótvizsga?

2018. aug. 28. 08:44
 19/20 Tom Benko ***** válasza:
100%
És eddig nem tűnt fel nekik? Innen is üdvözlöm őket...
2018. aug. 28. 13:19
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

van amiből úgymond meg lehet bukni

mert tanulható a dolog, a matekot ha 1 év alatt nem tudtad megérteni, nem is igazán csoda, hogy nem sikerült

ez nem az a tantárgy amit esetleg lehet magolni, mert csak az a pár szabály a lényeg esetleg mint töri, hogy jó volna tudnod az évszámokat, de ha legalább van egy témakör és elmondod mi volt már vagány vagy

itt tudnod kell mit és mért akarod azt csinálni, ha az ember nem érti meg ott annyi

itt nincs mellé beszéd, az a feladat meg kell oldani

a szüleid ha látták nem megy, akkor kellett volna külön tanár esetleg az, hogy ők üljenek le veled és próbálják elmagyarázni

2018. aug. 28. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!