Hogyan momdjam el? Megbuktam matekból és még nem tudják a szüleim hogy mondjam el nekik?
10. vagyok. Vagy úgy érted, hogy a pótvizsgán buktál meg? Írj már világosan, mert így elég homályos az infó.
Akkor állj eléjük és mondd meg, hogy sajnos nem sikerült.
Így, apa, anya, a nyáron sem voltam képes összeszedni magam, így ismétlek.
Ciki. :D
"Anya, apa, van egy jó hírem. Újra fogom járni az előző évfolyamot, mert ismeritek a mondást: Ismétlés a tudás anyja." :D
Félretéve a vicceskedést, biztosan nem fognak miszlikbe aprítani, ha egész évben nem tudták, hogy bukásra állsz, s még nyáron sem mondtad, hogy pótvizsgázni fogsz.
Ismétlés a tudás anyja, vizsgaismétlés meg a tudás k**a anyja. Hát, kérdező, ez ciki.
De hogy-hogy nem vágták le egész évben, hogy milyen rosszul állsz ? Tényleg ennyire nem figyelnek rád ?.. Most a pótvizsgán buktál meg ?
Ha igen, kérdésedre válaszolva...mondd meg nekik, hogy nyáron sem tanultál, ne nagyon halaszgasd a színvallast.
Én is azon gondolkoztam, mint az előző..Nem kérték el az év végi bizonyítványt, akár a szülők, akár a nagyszülők?
Miért most jut eszedbe?
Nem akartak még új tankönyvekért menni?
Pótvizsga?
van amiből úgymond meg lehet bukni
mert tanulható a dolog, a matekot ha 1 év alatt nem tudtad megérteni, nem is igazán csoda, hogy nem sikerült
ez nem az a tantárgy amit esetleg lehet magolni, mert csak az a pár szabály a lényeg esetleg mint töri, hogy jó volna tudnod az évszámokat, de ha legalább van egy témakör és elmondod mi volt már vagány vagy
itt tudnod kell mit és mért akarod azt csinálni, ha az ember nem érti meg ott annyi
itt nincs mellé beszéd, az a feladat meg kell oldani
a szüleid ha látták nem megy, akkor kellett volna külön tanár esetleg az, hogy ők üljenek le veled és próbálják elmagyarázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!