Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit csináljak...

Szerintetek mit csináljak hogy megértsék?

Figyelt kérdés

Mindig is egy sz..r családban élek, éltem, szuleim,anyám soha nem tid semmit megcsinálni, fözni sem, és meghaltak amikor én kicsi voltam az ö szulei, . Nem tudja feldolgozni és nem tud uralkodni magán. Apámnak már csak az anyja él, aki mindenkit utál, nagypapám meg alkoholista volt és meghalt.

Sosem volt pénzunk, kis 40nm lakásban lakunk.

Apám keres kb havi 200ezret, anyám 0ftot.Van egy növérem , másfél évcel idöswbb nálam öt a pasija tartja.

22 éves vagyok, 12 osztállyal rendelkezek, érettségim még nincs meg, mert felmentettek matekbol, nem tidom mi tévö legyek ilyen helyzetben, nem találom a megoldást, nincs jövöképem , nincsenek barátaim, ismeröseim senki.

Mpst vagyok 22 évesen abban a korban hogy épitsem a jövömet és nem tudom. És nincs ki segitene támigatna.

Apámmal beszéltem erröl, és le sem sz..rt. nem törödnek velem. 15nm szobámban élek, és bolondulok meg. Öngyilkosság is már megfordrlt a fejemben nem egyszer.Nem értik mwg a szuleim, .

2018. aug. 26. 11:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk 22 évesen ennyi idő alatt mér megtanulhattéál volna 1-2 nyelvet ls akkor felvesznek SSC-be akár... persze mindig könnyebb nyavalyogni.

NEM te vagy az egyetlen, akinek nehéz a dolog, mégis megoldjuk.

2018. aug. 27. 08:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Szóval nulla nyelvismerettel találtál lakást és munkát egyedül?

Talán meséld el részletesen, hogy oldottad meg. Engem is érdekelne, a kérdezőnek is hasznosabb lenne mint a céltalan "felnött vagy, oldd meg" vßlaszok.

2018. aug. 27. 12:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy nulla nyelvismerettel, hanem az adott ország nyelvének ismerete nélkül. Tudod, értő olvasás. Az internet csodás hely, nagyon gyorsan lehet találni külföldi munkát szállással, onnan pedig lehet szépen tovább lépkedni akarattal, kitartással és tanulással.
2018. aug. 27. 12:53
 14/15 A kérdező kommentje:

Utolso: értelek, tehát kimentél mondjuk Németországba Angol nyelvvel.

Én nem tudok egy nyelven sem beszélni, és nincs pénzem több száz ere ftos tanfolyamra, persze megleher tanulni egyedul, csak az nem fog menni, ugyanis a nyelv kommunikácio, két ember kell ehhez minimum.

Nyelvérzékem meg nincs. Tehát jelenleg Magyarországon fogok maradni, és itt kell lépnem,csak nem tudom hogy..

2018. aug. 27. 13:26
 15/15 anonim ***** válasza:
De, meg lehet tanulni egyedul is, én is így tanultam meg a második nyelvet. De nem kell külföldre menni, csak kapd össze magad, menj el dolgozni, akárhova, mindenhonnan lehet tovább lépni. Légyen célod, akaratod, kitartásod és már nem nem kell tovább a szülőket szidni
2018. aug. 27. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!